Kiss László és Gyárfás Tamás mondjon le!

nép hangja

/ #739 Re:

2016-05-10 08:19

#6: -  

 rémisztő, mennyire hülye vagy 6-os hozzászóló. ez szerinted lejárató kampány?! nem most járatják le! a kiss nevezetű féreg járatta le magát évtizedekkel ezelőtt.. nyilvános? hol volt az? pletykaszinten hallhatták az úszók, vezetők (nem az ország!), úgy ahogyan ez a mocsok nem szégyellte részben előadni (ahogy most is) amit tett. a gyökér gyárfás is az áldozat (nem, nem a kiss - mert te azt szajkózod) halálában bízva lökte a süket sódert.. nagy pofáraesés volt nekik, hogy mégis él.. legalábbis akinek az esete miatt igen enyhén elítélték.. mert voltak mások is..

 

azt hiszed elítéled az 55 évvel ezelőtti eseményt, miközben óvod azt a gennyes társaságot?! jajj szegényekről kiderült, mit csináltak, a többi meg falaz neki vagy védi - ahogy egykor. akkor se lett akkora baja egyiknek se, a kiss meg évtizedekeig jól élt olyan pozíciókban amit egy normális országban meg sem kaphatott volna! az, hogy elítélték és érvényesüljön a ne bis in idem elve, azaz a kétszeres értékelés tilalma - rendben van. de nem fogod fel a csökött agyaddal, hogy a társadalmi megítélés ettől független?! egy gyilkos ha letöltötte a büntetését és szabadult, akkor is gyilkos marad! egy csoportos nemi erőszakot tevő sem lesz ártatlan bárányka.. a másik két szemétládáról csak azért nem hallani, mert azok nem kapaszkodtak olyan magas "közmegbecsült" státuszba. díszpolgár mi? és elfogadta. azt is. egész Százhalombattát, az egész úszósportot, az egész országot égetik ezzel..

 

ráadásul elég jól élt abból, és eztán sem fog szűkölködni, hogy mások sikereket értek el a medencében az ő neve alatt. kiss megérdemelné, hogy hozzávarrják a bal heréjét a gyárfás sarkához.. a jobbat meg a patkány aczél endrééhez.. aztán indulhat a másfélmillió lépés Magyarországon, persze a kifordult erkölcsű MUSZ-os állatok társaságában, akik kiss és gyárfás mellett kiálltak.. ez a kiss még most sem fogja fel, hogy mit művelt.. ahogy persze vannak még ilyen alantas férgek. élő példa vagy rá te magad is.

 

süllyedj el de kurva gyorsan!