Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

amúgy kereskedelemben dolozó

/ #1258 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-27 09:01

#1256: - Re: Re: Re: Re:  Természetesen a gyökér vevőnek nevezett állatok vinnék a trófeát,egyértelmű,más alternatíva nincs is!!! :)

 Kisköcsög!

Nem csak a vasárnapi nyitvatartás miatt, hanem azért is, ha tényleg a kereskedelemben dolgozol, helyetted kell szégyellnünk magunkat és még jó pár itt megnyilatkozó hasonszőrű véglény miatt, úgyhogy sürgősen mondjál fel!

Ha lenne hozzá megfelelő értelmi szinted, akkor látnád, hogy sajnos a vevők többségének igaza van. A kereskedelmi dolgozó is bevásárol máshol, más termékeket és sajnálatos módon a kollégák többsége kritikán aluli módon viselkedik. Civilben egyet kell, hogy értsek az itt megnyilatkozó vásárlókkal, mert amikor én vásárolok máshol, akkor magam is talákozom a leírt viselkedéssel.

A köszönés, nem megfelelő hangnem, sokkal idősebbek tegezése, flegmaság, rágógumizás, vevő lerázása, telefonálás kiszolgálás közben, pofákat vágás, csokorban beszélgetés, stb. valós és elég szégyenteljes jelenség, főleg a fiatalabb generáció körében.

Ha tényleg a kereskedelemben dolgozol - őszintén remélem, hogy nem - egyet jegyezz meg! Ha te képtelen vagy normálisan viselkedni a vevővel, ő sem fog veled és mivel ő fizet a te szolgálataidért, még ha nem is közvetlenül, nálad van a nyitólabda.

Érdekes módon, ha én normálisan és udvariasan szolgálom ki a vevőket, 100-ból esetleg egynek rossz napja van, vagy alapból olyan a természete és nem megfelelően reagál, ellenben amikor munkaidőn kívül vásárlóként térek be más profilú üzletekben, az eladók 60-70 %-a nem a tőle elvárható udvariassággal viselkedik.

Lehet a vevőt szidni, csak nem biztos, hogy legközelebb is betér vásárolni és amikor nem lesz 10-én a számládon a fizetés, húzni fogod a szádat...