Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!


Vendég

/ #1174 Re:

2016-04-20 06:31

#1168: -  Holnap, 04.20-án 5 perces szolidális leállásra kérnek mindenkit a pedagógusok! A kereskedelemben dolgozókkal ki volt szolidális? Ugyan azok kérik akik a zárvatartás ellen felbujtották az országot. Akkor kivel is kellene szolidálisnak lenni? A kereskedelmi dolgozók nem emberek?

 

Ezek szerint az orvos, rendőr, tűzoltó, buszsöfőr, nővér, folyamatosban műszakozó, vendéglátásban dolgozó, energiaiparban dolgozó, stb. sem ember? Gratulálok az értelmi szintedhez!

Egyébiránt pedig a nagyobb városokban nem kellett senkit felbujtani ahhoz, hogy ellenezze a vasárnapi zárvatartást, már csak azért sem, mert azóta szombaton káosz van, ugyanis nincs akkora kapacitása a népszerűbb bevásárlóközpontoknak sem beltérben, sem parkolóban, hogy elegendő legyen a település és az agglomeráció nagybevásárlói számára. Pláne, ha még a határ mellett is van és nagyszámú szlovák bevásárló turista is érkezik hétvégente.

A kereskedelem egy olyan műfaj, ahol igény van a vasárnapi nyitvatartásra, mindenkinek meg van a lehetősége, hogy munkahelyet vátlson.