Védjük meg a Dunakeszi Repülőteret!


Vendég

/ #48

2016-04-05 09:48

Sosem vonzott a repules. Hobbinak draga, nekem budos, es kenyelmetlen is :)

DE. Itt mindig is repuloter volt, es maradjon is az. A zaj sosem zavart (sot, neha kell is egy kis valtozatossag), es a repuloter meglete garancia arra, hogy egy nagy, egybefuggo zoldfelulet megmaradhasson.

Semmi szukseg sportcentrumra, van a faluban eppen elegendo lehetoseg a sportolasra. Ha meg ennyire akarja, tettek volna a magasfeszultseg lakopark helyere. Ki volt az az idiota, aki azt a teruletet lakoingatlanoknak felparcellazta? Lett volna ra hely mashol is. Lehet pont ott volt valakinek a foldje?

Viszont szukseg lenne pl. egy normalis piacra (a mostanira mar a szegyen is gyenge szo), katyumentes utakra, es hasznalhatobb kozlekedesre. A 2-es ut egy tragedia, a godi oldalrol a varosba bejutni teljesen remenytelen.

A nagypofaju kepviselourak esetleg kilobbizhatnanak az M2-re egy zajvedo falat (meglepoen messzire elhallatszik a hangja), es az se volna utolso, ha mondjuk 2x2 savon kiepulne. Mekkora vicc, hogy 2x1 sav zarovonalas utra utdijat szednek.
Errol maximalisan a helyi vezetes tehet, de mivel kormanypartiak, szepen kussolnak.

A problemakat persze hosszasan lehetne sorolni (aldatlan allapotok a postan / kornyeken), delutani dugok a 2-esen, kornyezetvedelem maximalis lesz.arasa, stb.