PETÍCIÓ a rezsim megdöntéséért


Vendég

/ #76

2016-03-16 07:33

Mit is mondhatnék, inkább lásd, mióta szajkózom ezt!! :-)

"NINCS PARDON, AZ ELLENZÉKI PÁRTOKNAK (MOMA, DK.MSZP, LMP, EGYÜTT, PM, DP ) ÉS A CIVIL SZERVEZŐDÉSEKNEK, VÁLASZTÁSI ÉS MAJD SZAKÉRTŐI KORMÁNYALAKÍTÁSI SZÖVETSÉGET KELL KÖTNIE! Egyszerűn másképpen NEM MEGY !! Ha nem teszik meg az Ő felelősségük lesz az országban kialakuló diktatúra! AMELYIK PÁRT ERRE NEM HAJLANDÓ KICSINYES, ÖNZŐ ÉRDEKEI MIATT, AZ EGYSZER ÉS MINDENKORRA LEHÚZHATJA A ROLÓT!"

"KÉREK minden, a jelenlegi rendszerrel elégedetlen józan gondolkodású demokratát, hogy ne csak mindenki a panaszát sírja el e fórumokon, mert sokkal fontosabb feladatunk van! Az, hogy végre elinduljunk a változás felé! Kérjük fel közösen az ellenzéki párok, és szervezetek VÁLASSZTÁSI KOORDINÁTORÁNAK Magyar György ügyvéd Urat! Ha az alábbiakkal is egyetértesz kérlek KÜLDJÉTEK EL TI IS NEKI kérésünket! AZ PÁRT, MELYIK NEM TUD AZONOSULNI - A CÉLT, MAJD PEDIG A KÉSŐBBI EGYÜTTMŰKÖDÉS TEKINTVE - FELÉTEL NÉLKÜL, KÉRJÜK ÁLLJON FÉLRE, ÉS NE TEGYEN KERESZTBE –LEHET IGAZSÁGOT IS TARTALMAZÓ – MEGNYILVÁNULÁSAIVAL!!

Tisztelt Magyar György ügyvéd Úr!

Nagyon sokszor bizonyította már a demokratikus elkötelezettségét, józan meglátásait, érveléseinek logikáját szinte az egész ország ismeri. VAN EGY ÁLMOM! amit megosztanák önnel, és minden józanul gondolkodó, normális mentalitású demokrácia hívővel: Javasolnám, hogy Ön és választott csapata próbáljanak összeállítani egy valódi alternatívát felmutatni tudó SZAKÉRTŐ ÁRNYÉKKORMÁNYT”, és az Ön pártoskodás nélküli elfogadottságára támaszkodva a szétaprózódott ellenzéki pártokat KORMÁNYVÁLTÓ (ORBÁNVÁLTÓ) SZÖVETSÉGGÉ összefogva melléjük állítani! SZAVAHIHETŐ VEZETŐK, KONKRÉT CÉL, ÉS REÁLIS JÖVÉKÉP kell az embereknek, ami mögé oda tudnának egységesen állni! SZÉTFORGÁCSOLT AZ ELLENZÉSI OLDAL, EZ ÍGY NEM MEHET TOVÁBB, ENNEK ÍGY NINCS ÉRTELME! KÉRNÉM EZT A VÁLTOZTATÁSRA OLY NAGYON ÁHÍTOZÓ NORMÁLIS, TISZTESSÉGES MAGYAR EMBEREK NEVÉBEN. A nevükben, mert olvasva itt az interneten megjelenő e témájú megnyilvánulásokat , a többes számot nyugodt szívvel vállalom!! EZ AZ ÖNNEK VALÓ FELADAT kedves ügyvéd Úr!!

Elküldted ?? "