Szatyor Miklós a Pécsi állatkert igazgatója mondjon le!!!


Vendég

/ #1472

2015-11-08 20:11

Teljesen meggondolatlanul adta le a második lövést. Most leírom miért gondolom.

Az állítása szerint a farkas az első lövés után futni kezd, ők pedig utána. Most tekintsünk el attól, hogy a társa egyszer pont telefonál, egyszer fut vele. A lényeg, hogy az egyszer meglőtt farkas bizonytalanul fut, lelassul és megáll.

Elképzelem, hogy a farkas áll, én meg futok ezerrel utána. A távolság most 50 méter lehet és nagyon gyorsan csökken. Nincs értelme a megállással és célzással veszíteni néhány másodpercet, mert mire célzok újra futni kezdhet, vagy úgysem mozdul én pedig beérem. Állítólag a farkas már nem futott hanem állt, tehát beérte. Vagy közvetlen közelre, vagy 5-10 méterre mindegy.

Ott van a farkas néhány méterre, rajta tartom a fegyvert, ha futni akar lövök, ha nem és ez utóbbit mondja felmérem a helyzetet, hol sebesült hívok állatorvost. Hogy állt a farkas elég valószerűtlen, gondolom vagy menekülni próbál, vonszolja magát, vagy lerogyik és fekszik a földön ez utóbbi történhetett, de tegyük fel, állt ahogyan állítja. Közel kellett lennie.

A farkas még élt. Még egyszer ráemelte Szatyorra a tekintetét. Szatyor pedig lőtt. Nem jutott eszébe állatorvos. Ölni akart. Megtette.