Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak

CredenceColbin

/ #942 Re:

2015-10-31 11:22

#33: -  

" 1. Magyarország nem az Egyesült Államok gyarmata"
Nem is, mert mi az Oroszoké voltunk, vagyunk és hála az Orbán Vicctorék által kötött Paks2-nek még vagy 100 évig leszünk is!

"2. A média a vélemény a szólásszabadság csorbítatlan Magyarországon"
Innen is látszik, hogy mennyire el van rohasztva az egészségügy, konkrétan a pszichiátria is...
Szóval szerinted, 
- ha egy tényfeltáró cikk miatt menesztik egy sajtóorgánum szerkesztőjét,
- ha olyan adót vezetnek be, ami EGYETLEN sajtóorgánumot érint, azt, amelyik még egyáltalán beszámol a kormánypárt tagajainak visszásságairól,
- ha az éppen aktuális kormány KÖPÉNZBŐL olyan tv-csatornát üzemeltet, és azon olyan hírműsorokat sugároztat, amelyek az objektiv hírközlés legelemibb szabályait sem tartják be és BÁRMILYEN kormányhoz köthető negatív hírt, eseményt ferdítenek, egyenesen tagadnak, vagy azzal pont ellentétes hírtartalmú hírt közölnek,
- és ha BIZONYÍTHATÓ, hogy a kormányzó párt listát készít azon állampolgárokról is, akik nyíltan nem szimpatizálnak vele, akkor ott szerinted szólásszabadság van és szabad sajtó?!?

"3. Az USA-ban az elnökválasztás is és a nagykövetek kiválasztása is attól függ, hogy mennyivel tudták támogatni a kampányt. Különböző véleményünk van a korrupció mibenlétéről."
Igen, de játszunk már el azzal a gondolattal, hogy az USA-ban mondjuk kiderül, hogy a miniszterelnök 1600 lelkes falujában 3600 férőhelyes stadion és futbal akadémia épül, amikor 25 éve nem ért el a magyar labdarúgás semmilyen lényeges nemzetközi eredményt, illetve a miniszter legjobb haverja 4 év alatt egy egszerű gázszerelőből az ország 8 leggazdagabb embere közé kerül, aki milliárdos közbeszerzéseket "nyer", akkor mi történne?!?!

"4. Mi magyar emberek nem akarunk, olcsó munkaerőnek felhasználni más menzetbelieket."
Nem, mi saját nemzetünk sok tagját dolgoztatjuk olyan éhbérért, ami már a megélhetést súrolja!