Tiltakozás a Nemzeti Pedagóguskar etikai kódexe ellen

Villám

/ #110 Re: Re: Re: Re: Fejezzétek be az izgatást!

2015-08-17 13:09

#104: Pécs - Re: Re: Re: Fejezzétek be az izgatást! 

 Szia!

Nézd több sebből is vérzik a dolog. :)
1. CÖF tagadja, hogy a JGE-hez bármi köze lenne : 
Hvg cikk"

Bár a bizarr követeléseket a "Vác-CÖF Klub" nevében is aláírták, a Civil Összefogás Fórum közölte, Vácon nem működtetnek klubot, arra a kuratóriumuk ugyanis nem adott engedélyt, a közleményt megjelentető Csongrádi Esztert pedig nem ismerik, vele kapcsolatban nem állnak, ezért megteszik a szükséges jogi lépéseket a nevükkel történő visszaélés ügyében.

Az ügyben e-mailben kerestük a petíció közzétevőit is, de mindeddig nem kaptunk választ." - Vicc az egész, vicc erre hozzászolást és figyelmet pazarolni ,mert ez élteti a troll fiakat.


2. Egresi Béla tagadja, hogy bármi köze lenne az egyébként nem létező egyesülethez
3. Évekkel ezelőtt bezárt Péleus nyelviskola
4. A megnyilatkozások csak és kizárólag neten lelhetőek fel és stílusa inkább gúnyolódó és karikatúra szerű, akár a Hírcsárdában is helyet kaphatna. :)
5. minden hírportál (origo, index, hvg korrekcióval élt és a petícióikban, nyílt "levelükben" említett felek elhatárolódtak mondván fogalmuk sincs mi ez)

Ezek után egy "bíróson dolgozom és jól ismerem Béla bát" mondat kevéske(másfelől pont olyan tiszteletlen és szadados, mint maga a JGE levelei), sőt még az se kizárt, hogy ugyan az írta, aki az itteni JGE írást. Troll jó kifejezés, de nem arra, aki nem dől be holmi baromságnak, hanem inkább a hülyeségek gyártóira igaz. ;)

Viszont az, hogy miért nem lép fel jó kérdés, de nem is izgat. A baromság akkor is baromság ha ő , ha más áll mögötte. Sok hülyeséget bevesz az ember a neten és van akinek jó hecc a hack ;D