Aláírás gyűjtés a Székelyudvarhelyi állatmenhely létrehozásáért.

Zitta:)

/ #26 !

2015-08-12 15:44

Az emberek ilyen esetekben mondanak rengeteg dolgot, amely nagyrèsze butasàg.

Az, hogy irta egy illető, hogy jobb lenne pènzt gyűjteni . . Hmm.. mintha a mai vilàgban ez könnyen menne.  Azt irja egy màsik szemèly, hogyjobb lenne beteg gyerekekre kőlteni a pènzt. Kèrdem èn... akkor mi lesz az àllatokkal? Legtöbb esetben a kutyàkkal! Ök is ugyan olyan èrzû szivűek mint mi, nekik is ugyan olyan erősen fàjhat valami, mint nekünk. .ugyan ugy èrez! Törödni kell!!!!!!! 

Ez egy jo ötlet ès minden tiszteletem azoknak az embereknek akik ott dolgoznak!! :) 

A vàrosunkban elèrtèk , hogy szebb legyen, jobb legyen, làtvànyosabb. Viszont mikor kerűl sor az àllatmenhely felujitàsàra????? Ez a kèrdès a legfontosabb. Nem a règi tömbökkel kell foglalkozni, a vàros központol ami màr szèp... hanem az elnyomott beteg elhagyott àllatokkal!! 

Tàmogatàsokkal meglehetne oldani ha a vàroshàza egyes emberei odàllnànak ès konolyan vennèk ezt az ügyet ès az ezzel dolgozo embereket!! Sőt arra nem gondolnak hogyha összejönne egy megfelelő menhelyt alakitani lenne az àllatoknak helye, az ott dolgozoknak munkàja ès talàn mèg uj munkalejetősèg is akafna egyes ràszorulo embereknek akik munkanèlküliek!!!