Külföldi magyarok tiltakozása a Nemzeti Konzultáció ellen

Érintett

/ #5 Re: Re:

2015-06-09 12:44

#2: Ej ej kedves polgártárs ! Magát fizetik hogy ilyet írjon ide??? Nem viccből mennek el az emberek !! - Re:  

 Nem, csak pár km-re lakom a vámosszabadii menekülttábortól, abban a városban, ahová buszokkal hozzák szórakozni az antiszociális menekülteket! Talán próbálja ki a kedves polgártárs, milyen felemelő élmény, hogy ezek az alakok kiskorú lányokat, gyermekeket inzultálnak, mondjuk egy óvódásnak szexuális aktusra felhívó jeleket mutogatnak, vagy éppen az iskolából hazafelé tartó tizenkétéves hátamögött haladva imitálnak szexuális közösülést. Aztán lehet ilyen petíciókat firkálgatni!

Persze könnyű más f...-val verni a csalánt!

Az, hogy ki miért megy el, egyéni szociális probléma! Ellenben ha már elmenekült több pénzért, mint patkány a süllyedő hajóról, ne akarjon már még rosszabbat azoknak, akik hűségesek a hazájukhoz és itthon maradtak.

Utálom a kormányt és alkalmatlannak tartom, de testközelből ismerve a menekült helyzetet, ideje lépni, méghozzá hathatósan! Egy év alatt már gyilkoltak, mindennapos Vámosszabadin a garázdaság, és heti rendszerességgel kell hozzájuk kivezényelni a rendőrséget, hogy rendet tegyenek. Erre nincs szükségünk! Ismét békében szeretnénk élni!

Aki nem érintett a problémában, az inkább írjon petíciót azokról a problémákról, amik személyesen érintik és ne többszáz km-ről ossza az észt!