Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Demokrata!

/ #2713

2011-09-20 17:41

Időnként visszaolvasom a korábbi írásokat és úgy érzem, köszönettel tartozunk Orbán Viktor bértollnokainak.
Kérek mindenkit, gondoljon bele, ha ezek a jöttment, gondolkodásra képtelen bértollnokok nem írogatnának, még eltérülhetnénk a céltól, a diktátor Orbán Viktor eltávolításától.
Szerencsére Orbán talpnyalói - a maguk "kötetlen" stílusában - emlékeztetnek, 2011. Szeptember 29.-én MEG KELL TARTANI a D-Day rendezvényeit.

A politikai életből VÉGLEGESEN el kell takarítani Orbán Viktort- és a diktatúrát építő társait, talpnyalóit, fel kell szabadítani Országunkat az embertelen diktátor és társainak elnyomása alól. Az új kormány kemény feladatot kap, érvénytelenítenie kell a 2010. Májusi választások óta az Orbáni "rémálom" törvényeket, tisztes államfőt kell választani a bohóc Schmidt helyett, újra kell szervezni az Államigazgatást, az Alkotmánybíróságot, a Bíróságokat, Polt Péter eltávolításával rendezni kell az Ügyészi rendszert.

Ehhez kell megadni a felhatalmazást a D-Day rendezvényén, EZ KELL LEGYEN A MAGYAR DEMOKRATIKUS ÁLLAM ÚJ, ELSŐ LÉPÉSE!

Azután, ha sikerült stabilizálni a FIDESz-KDNP által szétvert gazdaságot, bizony jönnie kell az elszámoltatásnak is. Orbán, Kósa, Szíjjártó, Semjén, Vona, Varga, Pintér és a többiek - társaikkal együtt - feleljenek esztelenségükért.
Egyet akarunk: ORBÁN VIKTOR ÉS TÁRSAINAK AZ ELSZÁMOLTATÁSA TISZTESSÉGES, HITELES ÉS PÁRTATLAN Bírók előtt törvényes eljárással történjen meg!