Együtt a Budai Campusért!


Vendég

/ #330

2015-05-21 22:32

Mert felháborító primitívséget tapasztaltam a szétszabdalás, megosztani, uralkodni akarás a szakmámat, iskolámat, küldetésemet gyalázó kormányzati szándék mögött.
14 évesen Villányi ÁG-ban, a Kadarka szelekciós munkában festettem a megmaradó tőkék karóit, Kecskeméti "gyökereim", a kertészeti technikumot megszüntették, a budai kertészettudományi képzés várában tanulhattam, Hazánk elsőként indult kertészeti középiskolájában, Baján 30 évig taníthattam a kertész szakmát. Tangazdaságát, kísérleti területét , az érettségivel záruló kertészképzést a 110. évfordulóra megszüntették. Családunkban 8 pedagógus volt, van, szakoktatótól dékánig. ISKOLÁK SZÉTVERÉSE, FELSZÁMOLÁSA TÁRSADALMI BŰN!!! BŰN: mert emberek munkájának, életének, küldetésének semmibevételét jelenti.
Ez olyan mint országot cserélni: begyökeresedni, kilombosodni és teremni már csak újabb tőkével és veszteséggel lehet. Ezt akarják a POLITIKUSOK ? KINEK,MIÉRT ÁRTANAK saját NÉPÉNEK?
Egyik helyen termelünk, fajtákat megismerünk, de 100 km-ekre megyünk majd a fajtaspecifikus igényű készítmények előállítására?! A KERTMAGYARORSZÁG felépítői gazdasági szakember- politikusok voltak. Mára ilyenek nélkül ostobábbnál ostobább agyrémek teszik tönkre a hazai kertészeti reményeket, világraszóló eredményeket veszélyeztetnek.Ez a széttelepítési, eladási SÜLETLENSÉG GYILKOS CSELEKEDET
hazánk KERTÉSZETE, VILÁGSZÍNVONALÚ ágazati-környezeti hatásrendszere ellen!!! ENNYI ROSSZAT ÉLJENEK MEG MAGÁNÉLETÜKBEN AZ ÖTLETELŐ, jelenlegi HATALMUKKAL VISSZAÉLŐK, a kertész világgal nem is kommunikálók.