Tiltakozás az új, manipulatív "Nemzeti Konzultáció" ellen


Vendég

/ #72

2015-05-21 09:33

Azért írtam alá a petíciót, mert úgy gondolom hogy minden embernek alapvető kötelessége a szolidaritás. Nagyon keresztényietlen (és persze alapvetően embertelen) hozzáállás a bevándorlás kérdését kezdeményezni olyannak, akinek az ősei nem olyan nagyon régen vándorolhattak be az adott országba. Legalább az ilyentől elvárható lenne egy kis együttérzés és legalább minimális vele született intelligencia.

Különös tekintettel a sok-sok korábbi és az adott kezdeményező országlása alatti legutóbbi magyar kivándorlókra, akiket befogadtak a világ különböző szerencsésebb országaiban. Amúgy pedig mindannyian vagy bevándorlók leszármazottjai vagyunk, vagy esetleg őseink már itt éltek, amikor a honfoglalók ide érkeztek. A jelnelegi magyarságnak kb. 2 százaléka leszármazottja valamelyik honfoglalónak.

Azt pedig sajnos érzékelhetjük szinte minden nap hogy ez a személy és követői sokkal nagyobb gazságokra is képesek. Úgy hiszem hogy normális embereknek van önkritikájuk, korrekciós képességük és lelkiismeretük. A mostanában napi szentenciákat hirdető, mindent felavató és ott azonnal valamilyen szép szöveget felolvasó vezér az említettekkel nem rendelkezik.