Orbán Viktor és a kormánya mondjon le

Bálint

/ #14

2011-09-19 13:25

Én mindent megértek, hogy Orbán Viktor miniszterelnöknek megszorításokat kell eszközölnie, hogy az államadósságokat visszafizessük, de nem egyszerre kellene sújtani a népet ekkorra szívatással. Kellenek az új luxusautók? -na persze, hogy lehessen áfát emelni- ; kellenek az új autópályák? -minek amikor nagyon kevesen használják (M6), illetve olyan életveszélyesen van megépítve, hogy egy egyszerű patak kimossa az út egy részét... sorolhatnám, de nem megvagyunk nélküle?! Egyébként meg mindegy milyen autópályáról van szó, NEM KELL TÖBB, rendes városi utakat kellene csinálni, mert azokat legfőképp mi MAGYAROK és nem a külföldiek használják!!!
Erre ez a fantasztikus kormányfő ilyen baromságokkal akar minket sújtani, hát inkább menjen haza a nem tudom hány százezres fizetésével...

Mástól megvonja a juttatásokat, egyre több adó és ugyanannyi fizetés, hogy is van ez, állás teremtés, ezért vagyok megint munkanélkül, de ne nem bivalybasznádon kellene munkahelyeket teremteni, hogy oda utazzunk városokból, vagy oda költözzünk.