Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Demokrata!

/ #2438 Re: Re: Re: Petíció

2011-09-18 15:53

#2422: - Re: Re: Petíció Ez a baj a bértollnokokkal!

Valaki egyszer azt mondta Nekik, ezt kell gyűlölni- és Ők nem tudnak-, soha nem tanultak meg gondolkozni.

Ezek a szerencsétlen, szánni való Orbán hívők még mindíg nem értik meg, Orbán a hatalom megszerzése érdekében addig "duruzsolt" Nekik, míg elhitték, a demokratikus gondolkozású Gyurcsány Ferenc úr, vagy Bajnai Gordon úr a felelős mindenért.

Önöknek ez nem ismerős? A katolikus egyház a hatalom megszerzése érdekében ezért gyűlölte-, gyűlöli Krisztus választott népét, a zsidókat! A nácizmus ezért emelte fel az "árja" fogalmat, hogy legyen ok az egyéb népek gyűlöletére! Sztálin - elfordulva Lenin érvrendszerétől - ezért irtotta a faji kisebbségeket Oroszországban, így lettek a "szemüvegesek" és az értelmiségiek halálra ítélve a kambodzsai Pol Podt rezsim által.

De ne menjünk messzire. Horty "darutollasai" kíméletlenül irtottak minden embert, akire ráfogták: "vörös bérenc". Szállasi a keretlegényeivel mindenkit megöletett - egyetlenként és utolsó pillanatig kiszolgálójaként a náci hadvezetésnek - aki nem az "Ő fajtája" volt. Talán ismerős a szóhasználat? Igen, Orbán Viktor is ezt használta néhány napja, szó szerint így fogalmazott, "a Magunk fajtának". Tessék mondani, Ő más, mint Mi vagyunk? Szerencsére tényleg más, antidemokrata- és diktátor!

Orbán Viktor és talpnyalói mindent annak a Kádári korszaknak köszönhetnek, melyet most úgy "lekommunistáznak", miközben másolnak. Bocsánat, Kádár Jánostól elnézést kell kérnem, amit Orbán Viktor másol, az a Rákosi Mátyás féle rettegett diktatúra, ami még az Oroszok számára is sok volt. Kik is szolgálják ki Orbánt? Pozsgai Imre - na róla aztán nem lehet a "jobboldaliságot" feltételezni, mindíg is a Kádásri korszak "nyerő" figurája akart lenni. Szűrös Mátás a moszkvai nagykövet, Stumpf István és Kövér László az MSzMP KB munkatársai?

Nézzük azért, mit ajánl Nekünk Orbán Viktor. Nincs megszorítás, csak a nyugdíjpénztárak elrablása - einstand - után jövőre 750Milliárd elvonás, mert az ÁFA-t 8%-al(!) 25-ről 27%-ra növeli. A múlt évi elbocsátások- és az idei leépítések után újból 5500embert kirúg. Tönkreverte a közmédiát-, működésképtelenné teszi az Alkotmánybíróságot- és tönkretesz mindenkit, aki ellene szól. Sőt!

Tönkreteszi az Őket kiszolgálókat, hiszen Ő biztatta fel a helyi önkormányzatokat, azzal szerezzenek szavazatokat az MSzP-től, hogy vegyenek fel hiteleket, a hitelekből reprezentációs beruházásokkal hitessék el a néppel, itt kolbászból lessz a kerítés is! A Pest megyei Önkormányzat, Debrecen, Pécs, Szolnok, Hódmezővásárhely, Esztergom példája mutatja, mi lett a sorsuk. Most ezeket a polgármestereket ki akarja záratni a Parlamentből, mert rájött, nem tudja követelésüket kielégíteni, viszont nem is akarja Őket többet látni. A "mór megtette kötelességét, a mór mehet"! Nem sírok értük, megérdemlik. Egy diktátor-, vagy egy bűnözö nem óhajt tanukat, megtanulták "a legjobb dakota indián a halott indián!".

De azért ott van a Fővárosunk is! Tarlós - a pécsi vízműfoglalás után - elindítatta a matolcsizmus útmutatása alapján embereit. Azután meg csodálkozott, amikor a kerületi FIDESz potentátoktól sorba kapta a pofonokat, amikor rá kellett döbbeni, hogy vagy megegyezik az ALSTOM-mal, vagy csődbe viszi Budapestet. Így Tarlós legnagyobb tette annyi maradt, hogy fél éven belül kétszer cserélt jelképet- és zászlót Budapest, valamint Orbáni mintára kivették az EU zászlót a hivatral helyiségeiből. Ja, és kinevezett egy huszonéves embert a BKV élére. Idős korára nem lessz mivel Tarlósnak emlékeznie, dicsekednie....

Kaptunk viszont Kerényit, aki 30.000embert kétmilliónak láttatott a szép magyar nevű Philipp-el, valamint a NYENYI kiakasztása után most előjött az "Alkotmány asztala"-val. Ehhez képest Sztálin- és Rákosi pajtások gyermeteg kísérletei a diktatúra szakralizálásának, eközben Orbán Viktor a legjobb úton halad az internáló táborok felállítása felé, amikor Ócsán "az eladósodottak" faluját, pesten és debrecenben "munkatáborok"-at akar létrehozni. Tessék mondani, a kambodzsai Pol Pot és a Vörös Khmer-ek mintájára lövetni is fog?

Mit akar Orbán Viktor? Pénzt- és korlátlan hatalmat. Bizonyítja, hogy első miniszterelnöksége idején az állami támogatásból megyének adott keret több, mint 60%-t Alcsút és Felcsút kapta! De emlékezzünk meg az EzüstHajó és a HappyEnd, valamint a KisRókus KFT-k "szolgálatairól" is. Ezek szerepe . a pénzmosáson kívül - Orbán Viktor diktátori nagyságát volt hivatva igazolni. Nem igaz, hogy Orbán Viktor hívő, hiszen feleségével az utólagos egyházi szertartást a Református egyház keretében végezte, de most a Pápához szaladgál kézcsókra. A Pápa - a KDNP megtűrése- és az egyházhoz eljuttatott jelentős anyagi támogatásért mindíg is fogadni fogja, ellentétben az Amerikai Elnökkel - igaz, Ő demokrata - aki viszont Viktort - minden erőfeszítése- és a jó pénzért megvásárolt huszadrangú egyetemi díszdoktorsága ellenére - látni sem hajlandó!

Orbán mindenből hasznot akar húzni. Ez volt a "nagymama sem mondja meg, mennyibe került a vacsora" magyarázatú - egyébként egy hamburgeres cég megmaradt, vörös csillaggal díszített(!) petárdáinak - Augusztus 20.-i tüzijáték költségének firtatásával kapcsolatban, ez lett a GRIPPEN beszerzésekkel, és ez lett volna Sukkoróval is. Szerencsétlenségére a befektetők - mivel korábban "kenőpénzt" a Gyurcsány-, vagy a Bajnai kormányoknak nem kellett adniuk - megtagadták követelésüket. Orbánék nem kis pénzt akartak a Sláger Rádiótól- és a Danubius-tól is leakasztani. A tulajdonosok nem fizettek, sorsukat ismerjük...

Orbán Viktor retteg a potenciális ellenfeleitől. Ne feledjük, a FIDESz alakulásakor pártját Orbán Viktor "az SzDSz természetes szövettségese"-ként hirdette. Aztán ott volt a FIDESz székház eladás, melyben eltűnt 1,4Milliárd(!). Orbán szerencséjére az akkori vezető társai még politikailag naívak voltak, nem akarták sem kizárni-, sem elszámoltatni, egy évvel később viszont Orbán és Kövér mindegyikkel kegyetlenül leszámolt, így kerültek át az SzDSz-be. Orbán Viktor attól kezdve először az SzDSz-t, majd korábbi "atyai jóbarátját- és segítőjét", Horn Gyulát támadta meg. (Torgyántól- és annak Mariskájáról már szót sem érdemes mondani, megtarthatták a Tállya utcai villájukat, cserébe csak vicsoroghattak, de nem szólhattak Viktorhoz.)

Itt jött a képbe Gyurcsány Ferenc úr. Mindaddig, míg sportminiszterként a háttérbe mozgott, Orbán Viktor tisztelettel beszélt róla, elismerte politikai, vezetői tudását, értékelte gazdasági vezető pozícióját. Ne feledjük, Gyurcsány Ferenc úr előbb lett milliárdos, mint miniszterelnök, Orbán Viktorral ellentétben megdolgozott azért a gazdasági potenciálért, melynek vezetője volt. Medgyessi Péter úr sajnos túlságosan is tisztességes lett Páriizsi élete során, ezért gyenge kezű miniszterelnök volt, így kerülhetett váratlanul Gyurcsány úr a hatalomba. Orbán megrémült, hiszen ismerte- és tudta, Gyurcsány Ferenc úr - mint az később be is bizonyosodott(!) - az Ő lehetséges legyőzője!

Orbán és talpnyalói mindent megpróbáltak. Mivel a Medgyesi úron bevált "karaktergyilkosság" Gyurcsánynál nem jött be, Pold Péteren keresztül szinte naponta támadták. Az akkori igazságszolgáltatást azonban nem irányította a hatalom, Polt így kénytelen volt minden vádat ejteni. Ő is tudta, az Orbáni vádak nem állják meg a helyüket! Gyurcsány úr viszont tapasztalta, a tisztességtelen Orbáni rágalmakkal, a FIDESz mindent megakadályozó magatartásával szemben nem lehet az Országot irányítani, ezért "vezéráldozatot hozott", lemondott. Demokratikus, tisztességes emberként abban bízott, hogy utódja, Bajnai Gordon megkapja Orbántól a kormányzáshoz, az Ország működéséhez szükséges segítséget.

Orbán Viktor viszont hatalmat akart mindenáron! A hírhedt UD ZRT és a "Kubatov lista", valamint a kötcsei beszéd, "... és majd nekem azt mondják ejnye-bejnye, oszt jónapot!" törvénytelenségei után már mindenkivel le akar számolni. Így lett vádlott az MDF vezetése, valamint mindenki, akinek bizonyítéka volt-, vagy lehetett az Orbáni törvénysértésekről. Zsarolással helépített hatalma azonban "egy csepp víz" miatt megbukhat, hiszen továbbra sincs mit felmutatni Polt Péternek, de Orbán Viktor utasítására mégis meg akarja hurcoltatni Gyurcsány Ferenc urat.

Ezt viszont demokratikus érzelmű ember NEM TŰRHETI! Ha Orbán megtámadhatja Gyurcsány Ferenc urat koholt vádakkal, ki lesz a következő? A szomszédod? A barátod? A testvéred? A gyermeked? Vagy TE? Ki emel szót az érdeketekben, ha most hallgatunk?

Szimbólikus választása volt a szakszervezeteknek, a partraszállás, a felszabadítás napjának kódneve: D-Day! Igen! Legyen ez Magyarország diktatúra alóli felszabadításának napja: 2011. Szeptember 29.- a Magyar D-Day!

Ott kell lenni mindenkinek. Ez már több, mint elkeseredettség, ez a DEMOKRÁCIA VÉDELME! Ez a D-Day!