Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
#2400: - Re: Gyurcsány Ferenc is helyesli a kiadatást, ugyanis maga kérte azt. Többször is.
Azt a MINISZTERELNÖK ÚR véletlenül mondta! Vagy nem volt józan! Mindenki lehet részeg, nem?
Ha meg nem volt részeg, akkor tavasz óta kiderült, hogy a IV. osztályú alcsúti törpe cigány focista koncepcionális eljárásáról van szó az 50-es évekből!! Azért csinálja, mert a MINISZTERELNÖK ÚR lemosta a pályáról a TV-ben!!!!
Ezért kell nekünk most tiltakozni! Demokraták, tiltakozzatok hangosabban!
Re:
Én is nagyon egyetértek! De nagy kár, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr nem ért velünk egyet! Nem baj, akkor is tiltakozzunk!
Re:
#2401: - Nagyon szeretném, ha az eljárás végén Orbán egy nagyot pofára esne
Az egy totalitárius diktatúrában hogyan fordulhatna elő? Orbán személyesen maga irányítja a bíróságot ebben a koncepciós perben, nem?!
Re: Re:
Akkor is vállalom, mert a véleményemen ez nem változtat. Egy ártatlan ember nem is mondhatna mást, mint Gyurcsány Ferenc.
Petíció
Re: Re: Re:
Azt majd a bíróság mondja meg, hogy ártatlan-e, nem te.
De tegyük föl, hogy ez a nagyon sajnálatos eset következik be, vagyis a bíróság felmenti ezt a rosszarcú Gyurcsányt: Akkor mi lesz a totalitárius Orbán-diktatúráról és a 50-es évekbeli koncepciós eljárásról szóló rinyálásotokkal, gyurcsányisták? :D
Legalább ha elítéli a bíróság Gyurcsányt, akkor legalább kerek lesz a világ nektek: a TV-vitában lemosott Orbán bosszút állt. Szóval szurkoljatok inkább ti is ezért, ne legyen már megint egy ilyen óriási tudathasadásotok! :D
Re: Petíció
#2410: Éva36 - Petíció akarta ezt valaha valaki?
Igen, sokan akartuk. Ezért is lett a Fidesznek 2/3-os abszolút többsége.
Elszámoltatás vagy koncepciós eljárás?
Pár tény az ügyről, ha valakit esetleg ez itt érdekelne. (Nem nagyon valószínű, de mindegy.)
Gyurcsány
Már nem vagyok fiatal, sem egészséges, a demokráciának csak az árnyoldalait ismerhettem meg(cigányozás, zsidózás,gárda stb.) Egyre rosszabbul élek, mitől féljek? Nem, nem és nem!
Re: Gyurcsány
#2416: FF - Gyurcsány A megalapozatlan kiadatási kérelem teljesítése 2 db disznóság,
Tehát akkor Gyurcsány kérésének ("kérem a Parlamentet mentelmi jogom felfüggesztésére", ld. pl. Facebook-oldalán tett bejegyzését 2011 ápr. 29-én) teljesítése nagy disznóság..
Re: Petíció
Ne keseredj el! Egyszer csak börtönbe kerül ez mocsadék fletó!
Re:
nagyon egyetértek, én is amit irtál, ezt a kis gnom mitugász pasit ki kell a bársonyszékből üldözni, de úgy , hogy még az országot is hagyja el. Jőn még kutyára dér , még a végén úgy fog járni, mint a Román volt miniszter
Re: Re: Petíció
#2419: - Re: Petíció Egyszer csak börtönbe kerül ez mocsadék fletó!
Addig jár a korsó... Volt már pár ügy, ahol kisiklott az igazságszolgáltatás (Nomentana, Fittelina, öszödi üdülő visszabérlése, stb.)
Ebben az ügyben remélhetőleg csak le lehet már csukni ezt a rohadékot végre!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
#2413: - a zsigeri gyűlöleten alapszik.
Sokkal inkább igaz az, hogy az Orbán Viktor miniszterelnökkel kapcsolatos itteni beírások alapszanak ilyen zsigeri gyűlöleten.
| This discussion has been closed. |