Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Demokrata!

/ #2215 Re: Re:

2011-09-17 08:17

#2204: - Re:  Ajánlom mindenkinek szíves figyelmébe a Matolcsyzmus új virágszálát, a "struktúrális átalakítás"-t.

Orbán Viktor tíz éve próbálja megvezetni az Ország lakóit. Tíz éve mantráztatja, "Jobban éltünk, mint négy éve.". Demokrata vagyok, tehát tűrtem a hazugságot, s csak annak magyaráztam, aki ingadozott, aki gondolkozott- és érdekelte a véleményem.

Az öszödi - politikailag öngyilkos, de határozottan jobbító szándékú, tisztességes - beszéd után Orbán Viktor az utcára vitette az embereket. Felháborított, de mivel a hatalom a szükségesnél nem lépett fel nagyobb erővel - aki látta a Hír TV éppen mindíg a balhénál(?) jelenlévő tudosítás képsorait - nem gondoltam, hogy Viktor- és talpnyalói tovább mernek menni. Ezek után az Orbán - Budaházi - Vona irányította Kossuth téri "pisi" sztrájk és következményei törvényszerűek voltak, nincs olyan demokratikus ország, ahol azt a csürhét nem verték volna szét. Miért gondolták a szervezők, hogy azok a rendőrök - másként EMBEREK - akik a TV székháza mellett átélték a halálfélelmet, nem fognak túlkapásokba esni? Ma már tudom, Orbán Viktornak és csapatának ez volt a szándékuk, túlfeszíteni a húrt. Szerencsére volt egy higgadt ember, Gyurcsány Ferenc, aki még lemondani is képes volt, hátha személyének távozásával Orbán Viktor észre tér.

Nem, Orbán megrészegült önnön diadalától- és úgy döntött, mindenkivel végez, aki potenciális ellenfele lehet. Ehhez - hatalomra kerülése előtt - nagy segítségére volt a pénzéhes gazdag vállalkozói réteg (Csányi, Széles, Demján) de ne feledkezzünk meg saját családjáról és az UD ZRT-ről sem. Megszerezve a hatalmat Orbán azonnal a pártemberek kinevezésébe kezdett, benne Polt Péterrel, aki éveken keresztül védte Orbánt a börtöntől. (Lásd: EzüstHajó, HappyEnd, Simicska, Tokaj, az Orbán bányák sorsa stb.). Tudta, politikai ámokfutása kockázatos, ezért "karakter gyilkosságokat" indított meg potenciális ellenfelei ellen.

Orbán Viktor kiépítette jól ellenőrzött (Kövér, Szijjártó, Lázár és pribélkjei) hálózatát, törvényt szegve rabláncon vezettette el mindazokat az MSzP vezzetőket, akiket csak gyanusítani mert, miközven saját embereit (Várszegi, Medgyes, Simicska) akkor is pénzhez- és hatalomhoz juttatta, ha törvényesen elítélték. Így került a Józsefvárosi piac elhíresült maffiózója a Rendőrség élére, így maradhat Kósa, a saját munkatársai szerint csak "20%-os"(!)-nak nevezett polgármestere Debrecenben, vagy Lázár is polgármester.

Egy demokrata akkor emeli fel a hangját, ha a diktatúra bizonyítható. A WIKILEAKS titkos dokumentumai bizonyítják, saját munkatársai útálták - útálják - és károsnak tartották Orbán Viktort, de a kollégiumi "négyek" bandájának fenyegetéssel, zsarolással megerősödött vezéreivel saját maguk nem tudtak elbánni. Mára tudjuk, Orbán Viktor tudatosan készült politikai ellenfeleinek "kivégzésére" és nem csak átvitt értelemben. Polt Péter hűségesen kiszolgálta, és afőügyészség központosított hatalmát kihasználva - tudni kell, hogy a főügyésznek joga van az állomány bár mely tagjának "operatív" irányítására, magyarul munkájának befolyásolására(!) - sorban meggyanusítja, meghurcolja politikai ellenfeleit.

Itt jön a demokrácia lényege, EZT NEM LEHET TŰRNI! Nem az emberek személye, a DIKTATÓRIKUS HATALOM NYÍLT, LEPLEZETLEN MEGNYILVÁNULÁSA az, ami tiltakozásra késztet, sőt kell, hogy minden embert tiltakozásra, ellenállásra késztessen! A diktátorral tárgyalni, alkudozni nem lehet, a DIKTÁTORT CSAK FELKELÉSSEL LEHET ELSÖPÖRNI ÉS LEVÁLTANI.

A tiltakozás lehet békés, csak kikényszerítése a távozásnak, ehhez a gazdasági megszorítások (az ÁFA tartalom 8%-os emelése 25%-ról 27%-ra, az adókedvezmények drasztikus- és indok nélküli megvonása, a gazdasági "elit" réteg jövedelmének aránytalan megemelése, a szegény tömegek életszínvoinalának emelési lehetőségének elvonása, sőt életkörülményeik ellehetetlenítése, a mai újságban 'második- és harmadik' vész forgatókönyvekre való hivatkozása) olyan politikai feszültségeket hoznak, hogy félő, hamarosan akár az '56-os eseményekhez, vagy a Szlovák "éhség lázadás"-hoz hasonló események jöhetnek.

Demokrata vagyok, nem anarchista. Ezért még a békés megoldást, a diktátor azonnali eltávolítását támogatom, melynek magával kell hoznia a 2010. óta meghozott orbáni törvények teljes érvénytelenítését is! A Jobbik kivételével nem érdekel, mely politikai hatalom jut újra vezető szerephez, bár bevallom, Bajnai Gordon úr munkásságát nagyra értékelem. Nem véletlenül, hogy Ő volt az Miniszterelnökök sorában, akit Obana úr fogadott (Orbán Viktor két éve nem tud hivatalos fogadást kicsikarni az USA-tól).

TÖRÖLJÜK, SŐT SÖPÖRJÜK EL ORBÁN VIKTOR DIKTATÚRÁJÁT, mielőtt végleg tönkreteszi a Magyar gazdaságot!