A Váci Madách Imre Gimnázium tantestületének állásfoglalása

Gondolkodó

/ #305 Re: Felhívás az iskolai vezetés részére

2015-03-13 10:49

#98: Jövő Generációja Egyesület - Felhívás az iskolai vezetés részére 

 Arra nem gondolt senki, hogy esetleg ez csak egy Troll? Mármint én nem vagyok fidesz nayaló, és nem nagyon csípem őket, de itt bárki bárkinek a nevével írhat dolgokat bárki, az pedig hogy belinkelget facebook oldalakat, szerintem csak szítás az emberek között, és közönséges lejáratási próbálkozás, a célszeméy ellen. Itt mindenki pampog, hogy ilyen szemét az illető, pedig itt bármilyen névvel regisztrálás nélkül tud írni, én is írhatnék bárki más nevében, és ez szerintem becsületsértésnek minősül. De, úgylátom, hogy ezt senki sem veszi észre, csak írkálgat a felháborodásán felbuzdulva, hogy én majd megmondom neki, közben meg lehet hogy semmi köze nincs a fennt lírtakhoz. 

Egyébként, én is a Gimnázium tanárainak az oldalán állok, hogy próbálják a gyerekeket távol tartani a politikától, főleg egy ilyen poitikailag intenzív időszakban. 

De, senki ne dőljön ba mindennek ami az interneten van, mert bárki írhat bármit, én mindenkinek ajánlom, hogy mielőtt bárki bármit kommentelne, győzödjön meg róla hogy az állítás biztos forrásból van-e, mert most szerintem rengeteg embert hülyére vettek. 

21/F