A Váci Madách Imre Gimnázium tantestületének állásfoglalása

schiller

/ #223 Re: Felhívás az iskolai vezetés részére

2015-03-12 17:21

#98: Jövő Generációja Egyesület - Felhívás az iskolai vezetés részére 

 Már a nevetek is hazugság! A szövegetek nagyon is a múltat idézi...

A helyesírási hibákat hagyjuk, foglalkozzunk az elmebeteg felvetéseitekkel.

1. Ugyan mivel gyalázták meg? Hogy nem rohannak tapsikolni a legkevésbé sem kedves vezetőnek? Ez inkább dicséretes! Ez '48-hoz hasonlóan a szabadságról, a függetlenségről szól!

2. Nincs politikai színezete? Pusztán ennyi eszetek van, vagy szokás szerint hazudtok? Ha egy hasonló ünnep alkalmával a felszólalók szövegének nem lenne napi politikai üzenete, felhangja, akkor még igaz is lehetne, de ugye tudjuk, hogy volt, van és lesz is. Így pedig...

3. A trafik-, és földmutyi nyertesei, az EU-s pénzek-, illetveaz elcsalt pályázatok haszonélvezői, továbbá az álcivil idióta CÖF és a többi haver és tolvaj számára lehet, hgoy szerencs OV miniszterelnöksége, ám az egész országnak hatalmas károkat okoz. /Sok egyéb mellett most éppen az élkeresztény, áldemokrata, álpárt KDNP javaslatára összehozott vasárnapi boltbezárással a sz.ros CBA-nak ugyan jót tesznek, ám emberek tízezreinek a zsebéből vesznek ki több tízezer forintot. Miért is ugatnak az életünkbe? Inkább a sajátjukkal verjék a csalánt!/

4. Inkább ne tegyen értem/értünk semmit - azzal legalább nem árt nekünk!

5. "gondoskodik a következő generáció fegyelmezett neveltetéséről" - ennyi ostoba szabályozást oktatás ügyben még az előző, a szoci kormányok sem hoztak. Pedig... Az álkeresztényi maszlag, a kötelező napközi és egyebek csak kárt okoztak, nulla haszonnal.

6. Senki nem neveli a csúti és bandája ellen a következő generációt (sem), megteszik ezt ők maguk - naponta.

7. Mindig is tudtam, hogy a CÖF vezérkara és az Orbán-hívők nem kis része funkcionális analfabéta (is), most íme a bizonyság. A csekély képességűek kedvéért: senki nem tiltotta meg a részvételt! A közös utazásra, a szervezett jelenlétre (és lelkes, spontán... tapsra) mondtak nemet. Azonban sehol nem olvastam, hogy bárki megtiltotta volna az egyéni részvételt. S biztos vagyok benne, semmi hátrány nem ér egyetlen tanulót sem, ha családjával, vagy éppen egyedül/barátaival a helyszínen hallgatja Orbánt. Tehát megint csúsztattok, hazudtok és sz.rt kavartok! Ahogy teszitek ezt már hosszú évek óta!

8. "hazaárulást követnek el" - tehát, aki nem tapsol Orbánnak, az hazaáruló. Ezt inkább már nem is minősítem...

9. Ez pedig a legalja: "minden erőnkkel azon leszünk, hogy az iskola diákjai ne nyerjenek felvételt egy felsőoktatási intézménybe " - Ki a f.szt fenyegettek (zsaroltok) és milyen alapon? Tehát, ha valaki nem megy el meghallgatni a vezért, az - mint fentről tudjuk - hazaáruló, és - büntetésből - ne járhasson felsőfokú intézménybe... Melyik rendszert is idézi?

 

+1. Szerintem ne provokálljatok! Mert egyet elérhettek, sokan mennek/megyünk oda - de nem tapsolni...