Igazságot, jogot az állatoknak!

Szabó T.

/ #44 Re: Re: Re:

2015-02-06 11:30

#43: Lívia Molnár - Re: Re:  

 Kedves Lívia!

Honnan tudja, hogy én milyen gondolkodású vagyok? Mást is tud, vagy csak alaptalanul vádaskodni? Mint említettem volt, követem kezdettől fogva a fórum hozzászólásait, ezzel a visekedéssel csak az alapvetően jó ügyének árt. Vagdalkozik, sérteget, alaptalanul vádaskodik, jogtalanul fölényeskedik, fényezi magát.  Ön szerint az ilyen viselkedés bármely ügynek is használ?

Kikérem magamnak, hogy kiforgassa a szavaimat! Egyetlen szóval sem említettem, hogy ki kéne nyírni a galambokat, hanem az ember felügyelete alá kell helyezni, ahogy egy házi állatnál ez normális.

A peticiok.com oldalon az állatvédelmi témájú petíciók többsége CSAK követel. Követel anélkül, hogy megoldást javasolna. Ön egy madárvédő szervezet vezetője. Miért nem szerződnek Önök az önkormányzatokkal és végzik el a galambmentesítést? Fogják meg Önök a madarakat és helyezzék el Önök a saját belátásuk szerint azokat emberi felügyelet alá.

Jól látja, nem vagyok állatvédő, vadász vagyok.  Tehát Ön szerint, ha valaki nem osztja az észt a fotelből, mellét verve, mekkora állatvédő, azt már nem is kell emberszámba venni? Nyugodtan kiforgathatja a szavait, vádaskodhat alaptalanull? Ön ugyanis Madárvédő és saját néven is folyamatosan ezt tette a fórumon. Mindenkit megvádolt bosszúval, rossz indulattal, csak mert másként látja, mint Ön. Ez Ön szerint helyes viselkedés az Ön részéről?

 

Tisztelettel:

Szabó T.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...