Igazságot, jogot az állatoknak!

Lívia Molnár
A petíció szerzője

/ #43 Re: Re:

2015-02-06 10:53

#41: Szabó T. - Re:  

 Kedves Szabó T.! Mint említettem, kizárólag azokat a rágalmazó, mocskolódó hozzászólásokat távolítottam el, amelyek ANNÁL FOGVA HAZUGAK, mert feltehetően a peres úton megtámadott galambbefogóktól, meg más galambbefogásban, galambkínzásban érdekelt egyénektől származnak. (Ilyenek szépszerivel vannak! A napokban is kaptam olyan jelzést, hogy Pesten a legtöbb galamb ravasz technikával megnyomorított lábbal kóborol az utcán! Egyik ismerőstől hallottam is, hogyan csinálják. Ön ezeket az aljas férgeket támogatja?!) Ön ezeket a mocsok, hazug, kötekedő, rágalmazó egyedeket védi, és még a válaszaimat is "másokat jogtalanul minősítőknek" ítéli? MILYEN JOGON?!

Ön szerint vadon élő állatok csak olyanok léteznek, amelyeket az állam vagy a vadásztársaságok "felügyelnek", azaz jóformán kedvük szerint kilövöldöznek? (Mint egyes név szerint nem említett politikusok, akik kilőnek többszáz fácánt és hazavisznek belőle tízet - ezekkel ért egyet?!) A többit össze kell fogdosni, ki kell nyírni? ("Senki dolga állatok"...) Nos, ez a Maga etikai állapotát súlyosan minősíti. Ez a felháborító!! Maga távolítsa el magát egy állatvédő fórumról, mert maga életében nem volt állatvédő! de természetvédő sem!

Abban egyetértünk, hogy "Az ilyen helyzetekre megoldást kell találni, nem konzerválni az állapotot." Mi is erre törekszünk, hogy az utcán élő háziállatoknak gazdát, elhelyezést találjunk, de AZ IRTÁSUK ÁLLATKÍNZÓ MÓDSZEREKKEL SEMMIKÉPPEN NEM MEGENGEDETT! A TÖRVÉNY (ELVILEG) BÜNTETNI RENDELI! A megoldandó probléma ott van, hogy ezt a büntetést a Magához hasonló gondolkodásúak elmismásolják, megakadályozzák, ezért az állatkínzás végeláthatatlanul folyik! Ezért született ez a petíció, hogy az állatkínzók elnyerhessék méltó és jogszerű büntetésüket!

Ha nem áll le, a Maga hozzászólásait is törölni fogom.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...