Aláírás a kormány támogatására és újabb külön adók bevezetésére

Valaki aki egy kicsit is értelmesebb

/ #103 Érdekességek a petíció megfogalmazóinak

2015-01-02 21:43

Minden szóból hallatszik hogy aki ezt irta nem lát semmit abból amiről írt. Kérdezz meg egy autóst aki az M0-áson közlekedik mért zavarja h 5000-ret fizet mert 5 km-en ahol menne oda útdijat vezettek be. Persze ez nem a világ vége van 5ezre (10 ha kisteherautó stb...) Nem erre szánta de muszáj lessz erre költeni. De legalább ne azt mondanák neki h ezzel jelentősen csökken az út használat díjja :D ja hogy használhatna még másik 130 kilóméter autópályát ezért a díjért? Hol érdekli ez. Neki csak drágábbak lettek a mindennapjai. Ha ez lenne az első senki nem szólna. 

Aztán: azért nem látsz az internetadó ellen tüntetők közt szegény embert mert a szegénynek internet-se telik (már ha arrafele van ilyen szolgáltatás), nem hogy amin használja. Ezeknek az embereknek se pénzük se idejük, ahogy a petícióban írtad.

Amúgy se ez a gond az internetadóval amit te gondolsz... :D Ha csak 700 forint lenne... :D de ki tudja hogy háztartásonként vagy szolgáltatásonként, eszközökként? Ez megint egy évi csak 12*700 ft. Még pár iylen tétel és bőven el lett költve a rezsicsökkentés, ami amúgy se a legjobb módja egy háztartás rezsijének csökkentésére.

Tovább: "Áll civil szervezetek". Lehet hogy: TE VAGY AZ ÁLL CIVIL!

Még: Mondod itt a luxusadót. Remélem igazából te is arra gondolsz, hogy azok fizessenek akiknek arany órája, gucci táskája és villája van medencével. Szerintem ez luxus.

Eggyet kihagytál: Műholdas tévéje akkor lehet a közmunkásnak? Amúgy meg nem láttam még szegényt ferrárival de biztos vagyok benne hogy tudod mire gondolsz amikor azt mondod: "Aki szegény az éljen és viselkedjen szegényként!". Neked se mondják, meg hogy hogy öltözködj.