Állatrendőrséget Magyarországra!


Vendég

/ #416

2014-11-22 07:11

Baromság az egész! Magyarországon BŐVEN nincs annyi állatkínzó és az állatkínzás sem olyan gyakori, hogy létrehozzunk nem kevés pénzből (az adófizetők pénzéből) egy Állatrendőrséget. Csak azért mert van pár bedurcizott lelkes kutyus -és cicusbarát emberke. Egyébként megfigyelhető, hogy az állatvédők mindig akkora bazi nagy túlzásokba esnek, hogy az már nevetséges. Tény, hogy kicsit szigorítani kellene a törvényeken az állatkínzással kapcsolatban, na de létrehozni külön egy rendőrséget erre, azért az már vicc. ANIMAL POLICE mi? Hogyne... ennyi erővel lehetne Anti-Graffity Police is, akik eltüntetik a csúnya falfirkákat a városok falairól. 

Előbb legyen normális rendőrség! Mert a mostani zsaruk mást sem csinálnak csak a fánkot zabálják a kocsiban a trafipax mellett. Egyes városok utcáin este ki sem lehet menni, mert annyira veszélyes. Előbb itt kellene rendet tenni, utána jöhetnek az állatkák. 

Gazdaságilag amúgy sem áll a legjobb helyzetben az ország! Inkább azt követeljétek, hogy ne legyen internetadó, szappanadó és 27%-os ÁFA, valamint javuljon az egészségügy helyzete! Mert ezek az alapdolgok.

Kevesebb Animal Planetet kellene nézni.