AZ RTL KLUB HADAT ÜZENT, DE NEM CSAK A KORMÁNYNAK!

magyar ember

/ #113 kanális

2014-10-25 23:46

Amit az rtl klub leművel tényleg több a soknál! Az a sok feminista szar amit adnak naponta rengeteg fiatalban alakít ki torz képet! a másik pedig ami túlmegy minden határon az, hogy a homoszexualitást reklámozzák heti rendszerességgel! az egyik műsoruk főszereplője egy leszbikus, de volt már példa meleg esküvő, fiúnak öltözött lány, melegpornó-fotózás és leszbikusok csókolózásainak nyílt bemutatására is! Ugyan ebben a műsorban felnőtt embereket irányítanak hisztis picsák, erőszakot, lopást, csalást, bűnözést mutatnak be, ráadásul torz képet fest az emberekben a munkával kapcsolatos ábrázolása is! Azt látni hogy költenek, buliznak, züllenek, de azt már nem mutatják be, hogy ennek a fedezetét mivel keresik meg! A különböző "reality' műsorokban pedig jogi baromságokat, bűnözést mutatnak be retettntően amatőr módon előadva! Mind a három itt felsorolt műsor radikálisan feminista! A gyerekeket mindig az anyának ítélik, minden a nőknek van igazuk, a férfiak szemetek, bűnözők, erőszakosak, szakításkor mindig a férfit zavarják el és szinte menetrendszerűen az van, hogy a gyereket viszi az anya, az apának kuss és fizess a neve, stb és egy hisztivel mindent el lehet érni! Ez így összeségében a fiatalokat nagyon negatív irányba befolyásolja még akkor is ha odabigyesztik a 12 es karikát, ami túl gyenge szerintem egy olyan műsorra, ahol két nő vagy két férfi csókolózik egymással! gusztustalan szennykanális a tv2 vel együtt! (nem, nem csatorna, kanális, a csatornában nincs ennyi szar! Hofi után szabadon) Ha rajtam múlott volna már régen betiltottam volna az egészet!


Csak éppen az a baj, hogy ezeket a szarokat ingyen adták analog földi adásba és a digitális átállás után is kódolatlanúl megy és többek közt a társadalom egy alja rétege ingyen kapta a beltéri egységeket állami pénzen, hogy ezt tudják nézni. Így sok a néző, sok a reklám, ebből következően az adóbevétel is, ezért tűri a mindenkori államhatalom ezeket a csatornákat!

Lehetne mesélni mondjuk arról is ami az MTVA nál megy (műholdon részlegesen kódolt adások amikre "véletlenül" mindig a jobbikos választási reklámok alatt került rá a kódolás!, a "szocialista magyar televizió" szüleink nagyszüleink álltal befizetett tv előfizetési díjból, közpénzből és "kommunista szombat " keretében ingyen dolgoztatott stábbal készült archiv műsorainak pénzért való közzététele! Sőt! már fizetős csatorna (m3) is van, ami erre épül!

A dalban kizárólag tűzközeli művészeket küldenek ki külföldre! Pl. byealex aki a tévés szereplése előtt kemény milliókat szakított az mtva tól a petőfi rádión keresztül, közben meg a "szakmai" zsűri úgy leugatta Keresztes Ildikót, aki már 20 éve is Keresztes Ildikó volt, hogy sírva ment le a színpadról, stb...) , de ott legalább nem mutatnak főműsoridőben csókolózó buzikat!