Nem fizetjük ki az internetadót!

Kankó Jankó

/ #195 Narancskomcsik, még mindig kuss, amíg én beszélek!

2014-10-22 15:34

A nép saját maga fizeti a szórakozását, ami ilyen szar életkörülmények között sok családnak az internet, minthogy nincs pénzük se kirándulni, se üdülni (belföldre se), se moziba, színházba menni, ráadásul egy csomó embernek a Skype és a Faszabúk jelenti a kapcsolatot a világgal.

 

A mocsokzabáló csúti szar a saját szórakoztatását a szerencsétlen MAGYAR emberekkel fizetteti ki, ugyanis a tök felesleges stadionok építése eddig kb. 50-60 ezer forintjába került minden dolgozó embernek.

 

Dolgozzon mindenki? Oké, de ne az állami szférában, mivel őket megadóztatni kb. annyi, hogy a jobb zsebedből átrakod a pénzt a balba. A multikat utáljuk, a külföldi mocsok imperialisták mind a mi pénzünket akarják, és ezért a rohadékok pofátlan módon százmilliárdokat fektettek be itthon - tudtuk, hogy valami sunyiság van a háttérben, és NYERESÉGET (!!) akarnak termelni, aminek egy részét HAZA (!!) akarják vinni!

 

Itt mindenkinek megfelel, ami van - lásd önkormányzati választások, ahol a fidesznyikek kb. 80%-át elrángatta a görcs a szavazófülkékig, a rösztli pedig otthon kussolt, hogy úgy sincs semmi tétje az egésznek, minek mennék el szavazni?

 

Hát, pont ezért.

 

Egyébként az megvan még bárkinek, hogy a baleseti adót is simán keresztülnyomták, és mindenki tapsolt hozzá? Holott a biztosítás egyharmadáért abszolúte semmit nem kapsz.

 

Nem kell több adó, RIADÓ!!