Nem fizetjük ki az internetadót!

Internetadó= A fidesz bukása

/ #190 Wifi lopás

2014-10-22 15:19

Abba egyébként belegondolt valaki, hogy ezzel az adóval egy újabb fajta cyberbűnözés fog elterjedni azon hardcore letöltők részéről akik egy picit értenek is az informatikához?

Nem olyan nehéz feltörni egy wifi rooter kódját. a WPA  kódolást is megfelelő programmal pillanatok alatt fel tudja törni bárki. Gondoljatok bele, mondjuk valaki feltör egy Digi 200 as netet ami 200Mbit per másodperc vagyis 25megabyte egy óra alatt az akár 90Gigabyte adatforgalmat is jelenthet aminek az adóvonzata 13500ft. Ha a hacker szemét akkor valami hülye szomszédja számlájára terhelteti vagy jófej és egy önkormányzati wifit tölt fel és amíg a balfasz polgármester és társai rájönnek (jelszócsere se ér sokat a fentiek miatt) addig 30 nap alatt egy 2,4-4,8miliós adóbefizetést produkál csak úgy poénból :D napi 6-12óra letöltéssel. 

Arról sem beszélve, hogy a különféle hackker csoportok Anonymus és társaik biztosra veszem, hogy szolidaritásból vagy csak poénból besegítenének a különféle hálózatok leterhelésében spammelésében és vagy ellehetetlenítésében. Szóval jól gondolják meg ezt a döntéshozók. Egyszer csak azon kapják magukat, hogy csúnyán rákeféltek és a fagyi visszanyalt.