Tiltakozás Kertész Ákos, magyarságot sértő megnyilvánulása ellen

patrióta

/ #110

2011-09-06 14:34

A Büntető törvénykönyvrőlszóló 1978.évi IV. törvény szerint:
" 3. § (1) A magyar törvényt kell alkalmazni a belföldön elkövetett bűncselekményre, valamint a magyar állampolgár külföldön elkövetett olyan cselekményére, amely a magyar törvény szerint bűncselekmény.
4. § (1) A magyar törvényt kell alkalmazni a nem magyar állampolgár által külföldön elkövetett cselekményre is, ha az
a) a magyar törvény szerint bűncselekmény és az elkövetés helyének törvénye szerint is büntetendő,

Btk. 269. § Aki nagy nyilvánosság előtt
a) a magyar nemzet,
b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport vagy a lakosság egyes csoportjai ellen
gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Kertész Ákos nagy valószínűséggel elkövette a közösség ellleni izgatás bűntettét.
De valószínűleg Bartus aki az amarikai magyar népszava nevű náci szennylapban Kertészt védelmébe vette és ráadásként a kereszténységet és a keresztényeket gyalázta, amely tudomásom szerint az USA-ban is büntetendő, ha Bartus nem lenne magyar állampolgár
Kérdés ki szerkeszti meg ellenük a feljelentést és mikor írhatjuk ezt alá? Mert ez a tiltakozás nagyon jó, de nem minősül büntető feljelentésnek. már pedig ezeknek a náci, magyrgyűlőlő gazembereknek bűnhödniük kell! Sőt meg kéne vizsgálni, hogy az USA-ban milyen pert lehet indítani ellenük és az amerikai magyar népszava ellen, az ottani jogszabályoknak megfelelően. A minimum, hogy követelni kell Kertész díszpolgári címének a viszavonását és a Kosutth díjat is vissza kell tőle venni. De sajnos jelenleg állampolgárságától nem lehet egfosztani, ahhoz törvényt kéne módosítani. Pedig ez is még csak a minimum volna. Olyan törvényekre van szükség Magyarországon, amelyek az ilyen magyargyűlőlő, nácikat minden állami vagy önkormányzati kitüntetésüktől, címűktől azonnal megfosztják és semmilyen közéleti funkcióba nem kerülhetnek! Ki kell követelni politikusainktól az ilyenektől való teljes elhatárólódást!
Aki kertészt bármilyen módon védi maga is náci.