Az izraeli nagykövet és nagykövetség azonnali kitiltása


Vendég

/ #200

2014-07-27 08:09

Az emberiség és a föld nevű bolygó történetében egyetlen alapvető problémát találunk, ez a probléma az amely háborúkat szít,  ennek a problémának a neve, zsidó!
Ez az egyetlen olyan élőlényfaj amely a nem zsidók kifosztására, az örök ellenségeskedésre,és a magukat felsőbb rendűnek tartó ezáltal a világuralomra törő elveket hirdet!
Amíg ők egy ősi nép totális kiirtásának érdekében gyermekeket, anyákat gyilkolnak, a civil lakosságot bombázzák, miközben örökös kártérítést követelnek az ellenük soha el nem követett holo meséjük ürügyén! Ugye mennyire ismerős a történet magyar viszonylatban is!! Golda Meyer egykori izraeli miniszterelnöknő jelentette ki 1956 őszén az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén, hogy,: " engem nem érdekel, hogy az orosz tankok Budapesten gyermekeikkel a karjukban magyar anyákat taposnak halálra, csak az érdekel, hogy az ENSZ ismerje el a zsidó államot, melynek neve izrael!"
Elég ebből a zsidó gyalázatból, és nemcsak Palesztinában, hanem az egész világon!
A magam nevében nem csak izrael nagykövetének, hanem az összes zsidónak a kiutasítását követelem Szülőhazámból, a történelmi Nagy Magyarország területéről!!!!