Petició a "deviza" és lakáshitelesekért
Vendég |
/ #2032011-08-07 23:58Nekem is van Svájci frank alapu lakáshitelem.Már 5 és fél éve fizetem és még 2és fél évig kellene fizetnem.Kétmillió forintot vettem fel.Ma már nem elég az 50.075 Ft-os nyugdíjam a törlesztésre.Ami felháborító,2.mill.Ft-ot a "leértékelt" ft-ban kaptuk és most devizában a napi árfolyamon követelik.Azzal sem lennék kisegítve,ha szerződést módosíttatnék-miből gondolják,ha most nincs annyi jövedelmem,hogy törlesszek-akkor majd 5 év múlva lenne 65 éves koromban?Nevetséges és felháborító!A CIB-Banknál van a devizahitelem,-amiért fel kellett vennem az: unokahugom 5 fiúgyermekét nevelem párommal és a másfél szobás lakás kicsi volt,intézetbe akarták vinni őket,ezért vásároltunk egy másik lakást-sajnos nem volt annyi pénzünk,hogy kifizessük és ft-alapú hitelt nem kaptunk,a gyerekeket el akarták tőlünk vinni,így rákényszerültünk a devizahitel felvételére.A gyermekek most is nálam vannak 1 kivételével-ő már nagykorú és önálló életet él.Mi pedig alig birjuk fizetni a törlesztést és már követni sem bírjuk a Folyószámla elszámoló levélen amiket levonnak-büntetőkamat,mert 12.-én kapjuk a nyugdíjat és akkor tudják a törlesztést vonni nem 2.-án,szerződéskötéskor mondtuk és azt mondták ez nem probléma,mégis büntetőkamatot kérnek,holott abban a hónapban mindig törlesztünk.Akkor kezelési költséget és a tőketörlesztést is többször vonják-lassan már beleőrülünk.Hogyan engedhetik ezt meg,hogy a szegény embereket kifosszák,hiszen én csak azért vettem másik lakást,hogy a gyermekek családban nőhessenek fel.Most pedig ha így halad jutalmul hajléktalanok lehetünk öregségünkre.Úgy érzem 5 és fél év alatt amennyit fizettem-már 3.millió ft-ot is meghaladta a törlesztésem,vissza van fizetve a felvett hitelem.Valamikor legfőbb érték az Ember volt,most pedig nem bánnák,ha már mi idős emberek nem élnénk.Kifosztonak-rabolnak minket.Ez egy Embertelen világ,hogyan tudjuk szeretetre nevelni a gyermekeket,ha nap-mint nap azt látják,hogy milyen aljas módon kizsákmányolnak,becsapnak minket? Kérdem tisztelettel:Veres Istvánné devizahiteles,4 neveltfiú nagynénje és egy elkeseredett 60 éves nő,aki valaha rengeteget dolgozott a szebb jövőért és bele is rokkant a férjével együtt,aki már 68 éves. |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Állítsák le az RSzKF és egyéb "kétes diagnósztikai hibák" ürügyén az állatok válógatás nélküli legyilkolását, követeljük az életpárti és állatgyógyászati alternatívák bevezetését!
3667 Létrehozva: 2025-04-02
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1269 Létrehozva: 2025-03-30
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
601 Létrehozva: 2025-04-25
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
391 Létrehozva: 2025-04-17
Kiállok a Veres1 Színház mellett!!!
377 Létrehozva: 2025-04-13
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
340 Létrehozva: 2025-04-18
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
303 Létrehozva: 2025-04-23
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2303 Létrehozva: 2025-03-04
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
170 Létrehozva: 2025-04-21
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1837 Létrehozva: 2025-03-20
Állandó füst megszűntetése 2 iskola és 1 óvoda udvarán (az Endresz György u. 49.-ből)
109 Létrehozva: 2025-04-02
Maxim Imola úszásoktatásának engedélyezésére való kérelem
92 Létrehozva: 2025-04-15
Petíció a DSZC-s iskolák reggeli kezdési időpontjának módosításáért
71 Létrehozva: 2025-04-03
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
1556 Létrehozva: 2025-03-05
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
793 Létrehozva: 2025-01-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6947 Létrehozva: 2023-07-26
Biotermékeket a közétkeztetésbe!
58 Létrehozva: 2025-04-14
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
57 Létrehozva: 2025-04-15
Gyermekeink érdekében: Ne szervezzék át a XVI. kerületi óvodák csoportjait!
565 Létrehozva: 2025-03-27
Segítő szakemberek kiállása az agresszív közbeszéd ellen
5856 Létrehozva: 2025-03-17