Az akác legyen hungarikum!

ifjpalyizoltan

/ #1958 Mi a hazug? (Re: Re: Vérlázító!)

2014-02-14 08:07

#1821: - Re: Vérlázító! 

Tisztelt Vendég!

 

Köszönöm véleményét!

 

Tájékoztatom, hogy ez alapvetően nem egy kampány, hanem aláírásgyűjtés. De ha akarja, nevezze kampánynak. Ám legfőbb kérdésem az, hogy mi a hazug ebben az aláírásgyűjtésben? Olvasta-e Ön a petíció preambulumát? Melyik állítás hazug vagy valótlan benne? Kérem taglalja! (Nem vagyok pápa, hogy tévedhetetlennek tartsam magamat avagy a kijelentéseimet.)

 

Én olvastam Molnár V. Attila ökológus, botanász szakember mindkét, immár nagyon sokadszor belinkelt írását. Tényeket közöl - de csak egyetlen szűk szempontból. Az Általa az akáctól féltett természet ennél sokkal diverzebb aspektusokat kínál. Ráadásul az akácot helyettesítő működő alternatívákról nem beszél. Pedig én ismerek ilyeneket. De ha Molnár V. Attila szakember, akkor vélhetőleg ő is. És Ön is, kedves vendég. Fenntartások nélkül és örömmel várom konstruktív javaslataikat.

 

És immár nagyon sokadszor kérdezem, hogy a Molnár V. Attila, vagy Sipos Ferenc, vagy 'felician', vagy Bárki Más által megfogalmazott ellenvélemények alapvetően megkérdőjelezik-e vagy cáfolják-e azokat a tényeket, amelyeket a petíció preambulum részében leírtam, az akác hungarikumra érdemes mivoltát alátámasztandó? Az idegenhonosság ti. önmagában nem lehet ellenérv. Csak tessék nyugodtan végignézni a Magyar Nemzeti Értéktár jelenlegi felállásán.

 

Továbbra is indulat- és feszültségmentes üdvözlettel!

 

 

a Kezdeményező

egy nyírségi erdőmérnök