Az akác legyen hungarikum!

Prof.Dr. Habil.Adj. Egy Magyar

/ #1133 Csalfaság

2014-02-10 06:54

Akác,szőlő,cukorrépa,tej??? A piac átrendeződése,összeomlasztása után mire kihullott a nép és tönkrement a termelők java része, érdekes módon mégis lehetett szőlőt ugyanoda visszatelepíteni,tejet ,répát termelni kvótával,persze a nagytőkések érdekeit és az Eu multikat szolgálva.
Nézzék meg ,hogy a sertés körül is mi megy jelen pillanatban! Új vírust fedeztek fel,ami miatt le kéne ölni a magyar sertésállomány felét. Közben valakik Európa egyik legnagyobb sertéstelepét és feldolgozóját építik Magyarországon. Hát nem érdekes?

Akác? A sok észkombájn egy kis pénzt szagolva beáll a szétverők csapatába,mindenféle szakmainak mondott tudományos halandzsával,hátha majd csepeg neki később egy kis zsír. Persze utána már nem lesz ennyire invazív meg nem lesz agresszív és irtandó az akác,csak most amikor a földtörvény változik meg jó lenne mégtöbb földet olcsón,leértékelt,nyomott áron elszedni a kisebb emberektől,átrendezni az erővonalakat és a piacot.Meg hát persze hogy az uniós polgár nem vehet Magyar földet,na majd akkor betartanak nekünk mindenhol,romboltatnak,irtatnának kötelezően,kiépített hazai belsős asszisztenciával.

Na és a természeti erők,amivel akármelyik szakember sem tud mit kezdeni,azt nem tudják megváltoztatni ha megindult. Éghajlatváltozás ellenére görcsösen ragaszkodnak az ősi és azóta teljesen más éghajlatba visszatelepítendő növényekhez több okból is. Nekik is kell a munka,nem ők fizetik,illetve a fenti okok miatt.

 

10évvel ezelőtt is ugyanez volt a helyzet az akác invazívitásával,akkor miért nem akarták kiirtatni a külföldi és a hazai nagyokos tudorok?Miért pont most amikorra a magyarországi erdősültségi mutatók emelkedésében az akác nagy szerephez jutott!?  Szánalmas !

 

 

Maradjon csak az akác,ne sunnyogjon itt senki!