Legyen országos állatvédőrség, minden kerületben, megyében

Szofi

/ #4 Miről is szól ez a petíció?

2014-02-04 21:46

Állatvédőrség már van! Lehet hozzá csatlakozni! Majdnem minden megyében felállt már, a koordinátoroknál tudtok róla érdeklődni. Eddig 143 aláíró van, ha ezek az emberek mind belépnének a megyéjük szerint illetékes csapatba, akkor már jók lennénk, sokan lennénk! Van olyan megye ahol 1 emberünk van! Van, ahol egy sem!
Szépek a tervek is, de miből??? Honnan lesz rá pénz??? Az Állatvédőrség önkéntes tagokból áll, akik munka mellett segítenek. Nincs idejük tanácsadásra és járőrözésre! Javítsuk az állatok tartási körülményeit? Hogyan? Vigyünk hosszabb láncokat, építsünk kennelt meg kutyaólat? Vigyünk tápot, oltassuk a kutyákat ingyen? Miből??? És azt se felejtsük el, hogy az Állatvédőrség nem hatóság, korlátozott a jogköre.
Szóval nem jöttem rá, miről is szól ez a petíció... Létre akar hozni valamit ami már van, és ami a jelenlegi formában nem tud ilyen elvárásoknak megfelelni, ugyanis ezt alapítványi formában, adományokból nem lehet finanszírozni. Állami támogatással lehetne. De ha állami támogatás megnyerése a cél, akkor ez a petíció rosszul lett megfogalmazva és nem éri el a célját.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook