deviza alapú csalás ellen


Vendég

/ #7

2014-01-09 14:02

Teljes mértékben támogatom a petíciót a magyarországi bankok indexálási trükkjeivel ( nincs mögötte deviza!) tönkretett, devizát hírből sem látott banki kölcsönök trükkjeinek visszamenőleges és végleges hatályú rendezése tárgyában! Bizony jó lenne az is, ha az állami impotencia azonnal megszűnne, már eddig is 4000 honfitársunk lett öngyilkos a banki gátlástalanság következtében! Elég az impotens, semmit nem tevő hezitálásból, azonnali és visszamenőleges intézkedésekre van szükség!

Remélve, hogy sikeres lesz a beadvány, hiszen a magyarországi bankok közel másfél millió magyar polgárt tettek tönkre, miközben a bankok milliárdos nagyságrendű tiszta nyereségre tettek szert és mindezek ellenére telefonos zaklatásnak teszik ki ügyfeleiket még akkor is, ha havonta törlesztik bankkölcsöneiket!

Ennek véget kell vetni azonnali hatállyal és reméljük, hogy azok akik ebben hatékonyak tudnak lenni és ismerik is a jelenleg is hatályos törvényeket megteszik a szükséges és valóban eredményre vezető intézkedéseiket a semmitmondó véleményeik, nyilatkozataik helyett!

Tisztelettel és sok sikert kívánva Menyhért Péternek és mindazoknak, akik aktivizálták magukat a "devizahitel" banki trükközés megszüntetése tárgyában:

Rucz Tibor Szeged