Legyen választható a jelenleg még kötelező védőoltás

Andi

/ #103 Re: Nem írom alá!

2013-12-28 09:36

#97: Felelős szülő - Nem írom alá!

Kedves Felelős Szülő! Nem kell aláírnod! Oltatnod kell, mert látom csakis ez a szent meggyőződésed! Csakis az amit az orvos mond!

Én azonban nagy gondolkodóba esem, nagy a dilemmám az oltást illetőleg! Jelenleg 11,5 éves kislányom csaknem 10 éven át volt beteg. Állandó tüdőgyulladások, krónikus bronchitis, 10 éven át mondhatnám egyetlen éjszaka nem aludt sem a gyerek sem a szülők. Végeláthatatlan hurutus köhögés, fuldoklás, huruthányás! Nincs olyan orvos M.o.on aki tudott volna segiteni a tünetek megszüntetésében!

Mondanom sem kell, ma már biztosan tudom, hogy mivel a kislány a 16 hónapos korban beadott MMR-védőoltás után lett beteg, a problémák azóta tartanak. Most a 11 éves kötelezőt egészen biztosan nem kapja meg!

És a fent leirtakhoz, nem párosult egyéb, mint enyhe értelmi fogyatékosság, autista zavar, tanulási nehézségek, ADHD, mozgászavar, és még számtalan le nem irt probléma! Minden nap amikor ránézek a gyönyörű kislányomra, csakis az a nyomorult , beerőszakolt védőoltás jut eszembe és az, hogy a pénz miatt egyesek mire képesek!  Bizony ma már látom, a védőoltás nagy népirtás! Jól megszervezett csökkentése az emberiségnek! Hiszek a nagytudású orvosoknak, kutatóknak, az évtizedek óta a mellékhatások tanulmányozóinak, akik bizonyitást nyertek, mennyire károsak  az oltóanyagokban lévő segédanyagok, amit szerintem sohasem fognak másra cserélni!

Az is elgondolkodtató, hogy mitől van ennyi rákos beteg kisbaba, ennyi autista, fogyatékos és egyéb betegségekkel küzdő gyermek!

Megküzdöm  hatóságokkal, de több problémát már nem adhatok elsősorban a gyermekemnek, mert ezek is egész életére kihatnak majd! Sajnos! Minden alternativ megoldást, gyógymódot próbálunk, hogy javithassunk az állapotán! Nagyon kevés eredménnyel sikerült eddig, temérdek pénzért! Annyira nagy kárt okozott az oltás, hogy igazán megvannak a jogos és megalapozott indokaim, hogy miért döntök eképpen!

És még arról sem beszéltem, hogy a legidősebb gyermekem, aki ma már felnőtt, a 15 éves kori májgyulladás elleni vakcina után lett epilepsziás, addig soha semmi baja nem volt!

Szives figyelmedbe ajánlom dr.Ébert Jenő kutatásait és hozzászólásait a védőoltásokhoz!

Üdvözöllek: Andi