Kérvény a UPC-nek a 29-es körzet felújításával kapcsolatban

Nyikolaj

/ #26 Fiber Power hátrányai

2013-09-06 01:48

A problémát viszont elég sokan nem látjátok át és mennyibe hogy sokan el sem olvassák a fiberpower apró betűs részét, még véletlenül se fizessetek rá, ugyanis nagyon rábaxhattok.
Aki kicsit tájékozott az láthatta hogy mennyi korlátozást csináltak azokkal akik FiberPowerrel letöltöttek több terabájtot 1 hónap alatt még azon a hónapon kiment hozzájuk a tudjuk kik és voltak ebből olyan feljelentések, következő hónapra olyan letöltési sebességük lett, hogy örültek volna egy ADSL silvernek is csak menjen a letöltés, ajánlom figyelmetekbe a Googlet: fiber power hátrányai, amiről nem beszél a szolgáltató...
Arról nem beszélve hogy mivel a szolgáltatás kábelmodemmel működik, ezért még véletlenül sem korlátlan...tulajdonképpem a fiber power olyan mint a Chello aki emlékszik rá.
És te buherálhatsz amit akarsz a Mac cím alapján tiltották le a neted 0,1 megabitre, amire épp hogy nyöszörögve bejön a google.

A kábelmodem egy nagy xopás, csak az nem látja át akinek sosem volt, Én nekem az életbe nem kellene többé kábelmodemes net.

Aki meg a digiről mond véleményt annak meg sosem volt, na az korlátlan és ott nincs apróbetűs rész, azzal egy szívás van, ha nagy vihar van, akkor szinte internet sincs.

ADSL internetet kellene inkább olcsóbbá tenni, csak mivel ez telefonvonalon érkezik, ezért drága.
Röhejes a 8 megabitért fizetni 6000ft-ot, mikor nincs is meg sokszor a garantált sávszélesség.

Digi hátrányok: viharnál elmegy a net.
FiberPower: 300 Gb után 1 hónap után lekorlátoznak minta szél.
ADSL hátrányok: drága a csomagkapcsolt hálózatok miatt és a telefonvonal miatt.

Volt egyszer szó, hogy kiakarnak alakítani Wifi-HotSpot pontokat és elvileg az ingyenes lesz, de az kb garantáltan maximum 3 Megabites sávszél....az meg csak netezésre jó, de filmlejátszásra alkalmatlan.

Egy szó mint száz, a FiberPower csak akkor éri meg megvenni ha biztos hogy nem lesz 300 GB-nál nagyobb adatforgalmad.

Szép napot!