Veszélyben a művészvagyon


Vendég

/ #354 351-nek és 352-nek

2011-05-04 11:41

#352: - Re: Re:

A vitájukba belefolyni nincs értelme. Akár lemondatták Bauer István, akár lemondott saját magától: Ez volt az egyetlen lehetőség. Ugyanis, ismét felhívom a figyelmet az elöző oldalra feltett stratégiai aláírók névsorára. Tessenek elolvasni nagyon alaposan, mert az ott leírt minden szóban ott a lényeg! Sajnos, Bauer Istvánnal láthatóan nem volt hajlandó tárgyalni a jelenlegi kormányzati vezetés. (És ettől még lehet önnek igaza kedves 352: Bauer Istvánt illetően)

Sajnos tehát a közösség létérdeke!!!!! Hogy tárgyalási pozicíóba kerüljön a MAOE ismét. És, be tudjon csatlakozni a megállapodást aláíró 16 közé. Ha ez nem sikerül akkor úgy fog megszületni az új törvény a képző és iparművészek helyzetéről, hogy a MAOE tagságának nem lesz abba még csak beleszólási lehetősége sem.  Sem nyugdíj, sem az életvitelszerűen alkotók pénzügyi helyzetének rendezésében, sem az esetlehes adókedvezmények bevezetéséhez vásárlásoknál.....hogy csak néhány példát említsek.

Tehát, Bauer István lemondása sajnos ebben az esetben egy olyan szükségszerű áldozatnak mondható amikor egy ember feláldozta magát, (vagy, ezt az áldozathozatalt emberileg megértette amikor elmondták neki) Tehát, Bauer István feláldozta magát azért, hogy a szakmai kollégák jelentős részének lehetősége maradjon az életben maradásra.