Petíció a férőhelyek miatt Dunakeszin

Zs
Vendég

/ #43 Re:

2011-04-16 23:36

#8: Dr. Kulcsár Zoltán -

Tisztelt Dr. Kulcsár Zoltán!

Ön bizonyára nem volt jelen a Szent Erzsébet óvoda beíratkozásán, amelynél nagyobb megaláztatást még életemben nem volt lehetőség megélni. Tudja Ön hogyan zajlik ez? Akik megfelelnek az egyház elvárásainak - legyen az akár Dunakeszi, Fóti, újpesti, Gödi lakos - azoknak 2 perc rövid társalgás után kezet fogtak és mehettek haza. A többgyerekes dunakeszi lakosok meg több mint 2 órát álltak sorba és fejenként 10-15 perces - már már cinikus faggatózás után - mehettek haza mert burkoltan látszott hogy ebből semmi nem lesz.Miből gondolja Ön azt, hogy 160 férőhely felszabadul??

Nem támasztja alá az ön állítását több indok sem:

Ma a Dunakeszin élő családok esetében óriási gyereknövekedés tapasztalható. CSak az én környezetemben a hozzánk hasonló korú gyerekkel rendelkező család több mint 100!! és  ez nem egy egész lakótelep, ez csak néhány utca!!

Ha a tisztelt egyház nem dunakesziről vesz fel gyermekeket, hanem betölti más városokból származó katolikusokkal, akkor itt nem lesz semmiféle kapacitásfelszabadulás. Továbbá önmagában a Szent Erzsébet óvoda sem old meg sokat, mert nem 160 férőhellyel kellene bővíteni az óvodákat hanemm sokkal többel.

Ha ön nem ért velem egyet, nyugodtan menjen és írassa be a gyerekét a katolikus óvodába, de azok akik elkeseredetten keresik a kiutat azok igenis alá fogják írni a petíciót. Valamint ha nem ért egyet nem kell aláírnia de hozzászólnia sem.

A magyar nyelv ugyanis nem különbözteti meg a többes számban azt, hogy 2 10 vagy 100 emberről van szó.

Márpedig, ha az adóm jó volt az önkormányzatnak, ha a normatív támogatás jó utánam, akkor is legyek jó amikor a jogos szociális ellátásért fellebbezek. És ha már az önkormányzat ezt sem tudja biztosítani, akkor jogom van petíciót írni és tiltakozni az ellen az agymosás ellen, ami itt folyik ebben a városban.

 

Bár tudom Gyurcsány is megmondta -"el lehet menni ebből az országból"