Mentsük meg a margitszigeti kisállatkertet!

I.T.Eniko
Vendég

/ #19

2011-04-12 09:12

Kerjenek belepot, 5-600Ft-ot, ami a kisjovedelmu fiatal csaladoknak sem nagy megterheles, sem a nyugdijjas oregeknek sem es a bevetelt teljes mertekben forditsak az Allatkert fenntartasara, de ne adminisztracio emessze fel az osszeget!Ne vallakozonak adjak oda, aki meggazdagodasi lehetoseget lat benne!

Hirdessenek onkentes segitsegre is es biztos vagyok, hogy az allatszeretok kozott lesz nagyon sok, aki boldogan megy onkentesnek segiteni ezt a kis margitszigeti ekszert!

Nagyon sok megoldas van, csak akarni kell es arra torekedni, hogy ami szep es jonk van az megmaradjon es ne pusztitsuk el! Vegyunk peldat mas orszagoktol, akik apoljak a hagyomanyaikat es buszkek ra es nem romboljak, vagy megsemmisitik!


Egy olyan hangulatos, szep  fenypontja a szigetnek ez a kis vadaskert, hogy szegyenere vallna a Fovaros vezeto embereire es az Allatkert vezetosegere nezve is, ha ez megszunne! Fogjunk mar ossze egyszer es csinaljunk es tartsunk meg MAGUNKNAK valami szepet es jot, amire buszkek lehetunk generaciokon keresztul!


Mindennek a fenntartasa penzbe kerul ugy ez is! Az allatok esznek, ellatjak oket, hajlekot adni nekik rossz idoben, fenntartasa, karban tartasa, minden, minden penzt emeszt fel, csak okosan kell vele gazdalkodni es nem esz nelkul elherdalni!
A varosi kisgyerekeknek a fenypontja a Margitsziget-i kirandulasuknak ez a kis allatkert es igazan azt kell segitenunk, hogy minel tobb csalad menjen a szigetre kellemes, apolt, csaladszereto kornyezetben toltse el azt a par oras kikapcsolodasukat, hogy feltoltodjenek, hogy emlekkel gyarapodva hagyjak ott ezt a kincsunket es a gyerekek a jovo generacioja, vissza vaggyanak uj elmenyek gyujtesere!