A GEO-nak Székesfehérváron a helye!

tomika

/ #14 idegenvezetés

2013-05-29 14:51

Kedves tájékozatlan 4. kommentelő!

Név nélkül mindig könnyebb a sarat jó messzire - jelen esetben Székesfehérvárig - dobálni. Azt írja a kommentjében, hogy Sopron igazi egyetemi város...márpedig, ha a mai társadalmat pindurkát is ismeri, akkor tisztába van vele, hogy az egyetemi városokat az ALKOHOLOS rendezvényekkel azonosítják.
Felhívnám szíves figyelmét, hogyha a GEO-t egy italos brigádnak titulálja, akkor szívesen várom személyesen, hogy tekintse meg miként készítjük leadandó feladatainkat átvirrasztott éjszakákon át, a büfé szakokon elterjedt IGAZÁN alkoholos tartalommal bíró estekkel ellenben. Ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy az Ön által pocskondiázott földmérő képesítést szerezzünk, valamint el tudjuk végezni az Ön által becsmérelt - szükségletek szerint (nem) elvégzett - munkánkat.
Ma Magyarország teljes egészére vonatkozik, hogy lazítás gyanánt 1-2 sört elfogyaszt alkalom adtán, de ettől még nem alkoholista képzésre jár. Ha az Ön által sokszor leírt fogalomról tájékozódni többet óhajtana, kérem ezt tegye meg a wikipédia oldalán a tisztánlátás érdekében.
Mivel én jelenleg is az Kar hallgatója vagyok, biztosítani tudom afelől, hogy a hallgatók műholdas rendszerekkel való ismerete túlnyúlik azon, hogy a telefonjukban a navigációra vonatkozó paramétereket bepötyögjék. Minden terepgyakorlaton, és rengeteg évközi feladatnál alkalnazunk geodéziai vevőket, valamint kiértékeljük az azokkal tárolt adatokat.

Remélem kicsorbult nézetét a hozzászólásommal valamelyest javítottam. Ezen felül kérném, ha legközelebb hasonszőrű kommenteket írni kíván, hogy legalább egy jó ízűt nevethessek a bugyutaságain.

Remélem mielőbb végigmazsolázza az általam leírtakat.
Üdvözlettel - Szűcs Tamás hallgató