A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Árpád vére

/ #815 Helyzet van!

2013-04-15 18:46

Egy rémhír: AZ ORBÁN-ÁDER PÁROS, 2013.ÁPRILIS 20.-TÓL 200.000 IZRAELI TELEPES BEUTAZÁSÁT HAGYTA JÓVÁ AZ ELŐZETES MEGÁLLAPODÁS ÉRTELMÉBEN!
A MENEKÜLTSTÁTUSSZAL ÉRKEZŐ TELEPESEK BIZTONSÁGÁRA AZ EU-GENDORF 4000 FELFEGYVERZETT KATONÁJA FOG VIGYÁZNI, A RENDVÉDELMI SZERVEINK FELETTI TOTÁLIS ÉS TEJHATALMÚ IRÁNYÍTÁS ÁTVÉTELE MELLETT!

Tényleg az? Nézzük csak? Csak egy-két szemelvényt:
1./ HavariaPress szerint: Április végétől a keddi napokon Boeing 747-400-as Jumbo géppel közlekedik Tel-Aviv és Budapest között az izraeli El Al légitársaság - közölte a Turizmus Panoráma Bulletin. "Talán nem tévedünk: az El Al az első légitársaság, amely ezzel a legendás, óriási géppel menetrend szerint közlekedik Magyarországra" - közölte a Facebookon kedden Váradi János, az izraeli társaság magyarországi igazgatója.
Szerinted ennyi turista jön?

2./ "Az önszerveződés határozott igényével fellépő, az egészséges énkép és önbecsülés fontosságáért küzdő lelkiismeret hangja életre hívta a Tett és Védelem Alapítványt, egy olyan alulról jövő kezdeményezésként, ami a zsidó tradíciókat követve kész határozott lépéseket tenni az egyre inkább elharapózó antiszemita jelenségek visszaszorításáért" - írja a Zsidó.com, mely interjút is közöl a főszervezővel.
Szerinted verik a zsidókat minden nap?

3./ "Kimondottan a zsidó befektetők részére szeretnék értékesíteni ingatlan. És mi kifejezetten ezt az írányt képvíseljük így tudtunk az üzleti életben egymásra találni. Antiszemitizmussal tehát nem találkozhat a cégünk palettáján található ügyfeleink ingatlan tulajdonosok között. Zsidó befektetői csoportok" - írja ékes magyarsággal a honlapján az az izraeli ingatlanközvetítő cég, melyre olvasónk hívta fel a figyelmünket. A tulajdonosa természetesen "holokauszt-túlélő", mint minden valamirevaló zsidó (igaz, ő csak a "nagyszülei által"). Bővebben a honlapjukon (a magyar nyelvű bemutatkozás az oldal alján található): http://judischeimmobilienburo.hupont.hu

4./ A tervek szerint szeptemberben héber-magyar kétnyelvű iskola nyitja meg a kapuit a főváros VII. kerületében - közölte a kezdeményező Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) pénteken az MTI-vel, rámutatva arra: ilyen iskola a II. világháború óta nem működött az országban.

5./ Együttműködési megállapodást írt alá július 4-én, hétfőn Budapesten Hende Csaba honvédelmi miniszter, Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija, illetve Sarkadi Sándor, az EMIH elnöke.

Magyarok! Mi folyik ebben az országban?