Bakó Krisztina távozzon a közéletből!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
ugye ez a hazaáruló nem kap ezért a "munkáért" fizetést...
ezért nem lemondatni kellene, hanem felelősségre vonni. mondjuk 2-3 év sitt pont jó lesz kezdésnek.
Ha nem fogunk össze, hazánkat szerető, őseinket, hőseinket, múltunkat ismerők-tisztelők, akkor újra igaz lesz Kölcsey Ferencnek!
"Hányszor támadt tenfiad szép hazám, kebledre, s lettél magzatod miatt magzatod hamvvedre!"
Ne engedjük!!!
A történelmünk meghamisítása idegen érdekből.
Sugárzik a gyűlölet belőle, magyarellenes. De ez legalább őszinte smile hangulatjel Ez gondolom nem büntetendő, csak az "antiszemitizmus". Én legalább is nem tudok arról, hogy az antiszemitizmus, rasszizmus és mindenféle gyűlöletbeszéd büntetésére vonatkozó ítélettel sújtották volna. Ha igen, akkor elismerésem, nem hallottam róla. De azt tartom valószínűbbnek, hogy a magyarellenességet nem büntetik, csak ha a cigányokat vagy az askenáziakat nem szereti valaki.
Nem írom alá!
No ilyet nekem eszembe nincs aláírni, no pláne mert elolvastam a hozzászólásokat!
Van itt minden kérem szépen, hazaáruló, idegenszívű, nem magyar....
Ilyen jelzőkkel, viszont a degenerált nácik manapság a saját beteg nézeteiktől különböző, egészséges felfogású embereket tekintik. Természetesen semmilyen tudományos, vagy genetikai joggal, csak úgy , frusztrációjukban.
Ez egy csiri-biri zsidó lubi.
butaságait nem is zavarna.Természetesen semmi keresnivalója sem lenne normális körülmények között a közéletben(közpénzekböl eltartottként?!?).Zsolt
| This discussion has been closed. |