Aláírásgyűjtés a SZTE Zeneművészeti Kar épületéért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
A Zeneművészeti Kar a Szegedi Tudományegyetem pici, de annál jelentősebb kara, így megérdemli az "egyenlő elbírálást". A művészetnek és igényességnek, amelyet képvisel, és amiért a fiatalok és tanáraik fáradhatatlanul dolgoznak, tükröződnie kell az épület esztétikájában, hangulatában. A felújítás ezen kívül nemcsak szépítészeti funkciókat szolgálna: az épület egyes részei valóban életveszélyesek!
Sajnálom, hogy aláírásgyűjtés kell ahhoz, hogy az illetékesek ezt észrevegyék.
Azért írtam alà, mert szeretnék segíteni az iskolatàrsamnak, aki ebbe az iskolàba jàrt.
Támogathatod szja adód 1 %-ával is !:)
Mert a diákoknak és a tanároknak szükségük van egy új épületre! A körülmények életveszélyesek, a termek száma nem elegendő, a bemutatott képeknél sokkal rosszabb állapotok is vannak.. Itt töltött éveim alatt (eddig 9) már az összes termet végigjártam, rosszabbnál rosszabb helyzetek vannak.
Támogatom az egyetemi épületek felújításáért való kezdeményezéseket. A SZTE BTK-n az aláírásgyűjtés most fejeződött be egy békés demonstrációval, remélem a ZMK is hallatja majd a hangját. Figyelem, ez szó szerint is érthető! ;)
Szégyen, minden elfogultság nélkül! Szívesen beköltöztezném a döntéshozókat ebbe a csodálatos, észak-kóreai jegyekkel rendelkező épületbe, hogy azokon a hangszernek látszó őskövületekhez hasonló eszközökön tanulják ki a szakmát legmagasabb szinten, hogy aztán éhbérért dolgozhassanak egész életükben.
Ebben az intézményben szerezte meg a gyermekem művész diplomáját. Csodálatos éveket töltött itt, és magas szintű képzést kapott a tanáraitól. Méltatlan, hogy ilyen mostoha körülmények között működik az ország egyik legjobb színvonalú, művészeket képző és adó zenei intézménye. Megérdemelné, hogy igazi "Zenepalotát" varázsoljanak ebből a romos épületből!
| This discussion has been closed. |
A három esztendő alatt sokmindent megtudtam az Intézet működéséről,bepillantottam a hétköznapjaiba.Csak őszinte
elismeréssel beszélhetek róla.Egy ilyen nagymúltú,komoly
hagyományokat őrző intézet megérdemli a vadonatúj épületet.