Sintértelep helyett Menhely!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re:
nem értem a pampogásodat...pont az ilyen emberek miatt-mint te- van szükség erre a petícióra
Re:
Kedves Szántó Zsuzsanna!
Tedd fel a FC-re az anyacicát, mint gazdikeresőt! Több oldal is foglalkozik a cicák örökbefogadásával! Úgy tudunk segíteni!
Egyébként gratulálok az emberségedhez!
Re: Re: Re:
#145: Elkötelezett állatvédő - Re: Re:
Köszönöm Neked és Mindenkinek, aki mellém állt!
Aki elolvassa a véleményeket, az tisztában van azzal, hogy nagyon sok jóérzésű ember van! Azzal a néhány gyógyagyúval, aki anonim hőzöng, nem kell foglalkozni!
Lesse nyugodtan az oldalamat, kritizáljon! Kit érdekel? Én semmit nem szégyellek, amit az állatokért tettem és amit ez után fogok tenni!
Akik csak név nélkül pocskondiáznak, nagy ívben teszek rájuk! Szívesen vitatkozok bárkivel, de már megfogadtam, hogy az ilyen és hasonló köcsögöket válaszra sem méltatom!
Szerencsére vannak partnereim, akik segítenek ebben a témában is!
Még egyszer köszönöm:
Korner Zsuzsanna
MIKKOR LESZ ITT JÓ VILÁG????????????????????????????????Akkor lesz itt jó világ, ha az 5 nyelven beszélő rendőr felsegíti a munkában megfáradt romát a mágnesvasútra, amin gazdag közalkalmazottak utaznak a korrupció miatt elítélt politikusokhoz és bankkárokhoz beszélőre, és közben özv. Gyurcsányné bemegy a börtönbe Kókához, hogy megkérdezze, ki lőtte le Demszkyt Orbán temetésén!
Re: Re: Re: Re:
Köszönöm NEKED, hogy megtetted ezt a lépést! Remélem sikerrel jársz (járunk)! Nagyon szívesen írtam alá ezt a petíciót, mint ahogy mindent szívesen teszek az állatok megmentéséért!! Mégegyszer köszönöm, hogy aláírhattam!
Tisztelettel:
Kovács Gabriella
(Bambigabo)
Re: Re:
A petíció arról szól, hogy azt a pénzt, amit az önkormányzatok eddig is kiadtak állatgyilkolásra, azt mostantól állatmentésre fordítsák, nem pedig arról, hogy máshonnan vonják el a támogatást. Érdemes elolvasni a petíciót hozzászólás előtt. ;)
Re: Re:
A társadalamunkban vannak elegendően (aktívisták), hogy mindenféle témákkal foglakozzanak. És foglalkoznak is.
Nélkülözökkel, hajléktalanokkal, nagycsaládosokkal...stb.
Szóval ne bántsd azokat, akik EGY MÁSIK JELENTŐS TÉMÁVAL FOGLALKOZNAK. Ne itt okoskodj, hanem segítsd az általad fontosnak tartott célokat.
Szerintem te nem fogod soha eldönteni, hogy kinek milyen életvitelhez és egyéni kezdeményezésekhez van joga. Primitív vélemény.
| This discussion has been closed. |