Sintértelep helyett Menhely!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
Tudod, az emberek döntő többsége képes lenne javítani a helyzetén, ha igazán akarna. De a szerencsétlen állatok teljesen az emberekre vannak szorulva.
De ha a ténylegesen segítségre szoruló emberek segítésére indítasz kampányt, azt is szívesen aláírom. Kívánok neked minden jót és világosabb gondolkozást!
A mi állataink családtagok.
Remèljuk osszejon... mert mèg mindig le van a mi kis euròpai orszàgunk maradva az àllatok vèdelmèvel ès tiszteletèvel kapcsolatban,pedig nekik is joguk van az èlethez,nem hasznàlati eszkozok,hogy kidobjuk,amikor megunjuk oket. Tanuljunk màr meg felelossèggel èlni!!ok is èrzo lènyek,sot... sokszor mèg èrzèkenyebbek ès oszintèbbek,mint sok embertàrsunk,nem ezt èrdemlik!!
Re: Re: Re: Re:
attól hogy szegény még valaki nem kell..hogy kínozza..sintértelepre vigye a kutyáját.! nagyon sok embert nem vet fel a pénz..és a tapasztalat..hgy mindig a szegényebb réteg az aki segít az állatvédelemben is.! Az állatok miattunk jutnak oda..ahova.! mi tehetünk róla..mint ahogy a saját nyomoruságunkról is..! Senki nem kérte senkitől..hogy tudományosan szurja el az életét...Mindenki megtette ezt önmaga..vagy tudta kamatoztatni a tudását..és ezzel nem kell napi problémákkal küzdeni.! Az állatok viszont ránk vannak utalva.! s attól hogy szegény valaki, még nem azt jelenti, hogy kínozni kell az állatát..Az én szüleim..nagyszüleim is szegények voltak..de az volt a jelszavuk..inkább egyen kevesebbet a kutya..de jót.! és mindig jutott nekik étel, mint ahogy a nagyszüleimnek a 9 gyereknek is...és nem azt tanították..hogy kell éheztetni az állatokat..! s ezt tanultam én is anyukámtól..! s ugyanezt tanulták a gyerekeim tőlem..! mindegyikükre büszke vagyok én is..mert kiveszik a részüket az állatvédelemből.! holott egyikük sem palotában lakik...mezei melós gyerekek...!
panaszkodni, ők csendben szenvednek. Vessünk véget
ennek az áldatlan állapotnak!!!
10
| This discussion has been closed. |