Sintértelep helyett Menhely!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re:
Írjad már ki a neved és a címed, aztán megbeszéljük személyesen.
Keserű Gábor
Keszthely
Először menj el iskolába, tanuld meg az ékezetek használatát. Aztán ha sikerül, írj egy helyet, ahol találkozhatunk, és majd én kitaposom a beled.
Jó lenne ha erre mindenki odafigyelne, és ha lát egy megmenthető kutyát, hát akkor tegye azt.
gyepmester telepeket azonnal meg kéne szüntetni! Ott egyáltalán nem számít kutya vagy macska stb., darab-darab, szabadulni kell tőlük vagy így vagy úgy! A ketrecek sincsenek takarítva vagy kifertőtlenítve egy-egy szerencsétlen beteg állat után a következő ugyanúgy megbetegszik a bacilusoktól! Jóformán ha valamilyen kutyus bekerül egy ilyen helyre akkor azonnal halálra van ítélve !!!
aki az állatokat szereti mindenkinek itt a helye!!!!Köszönet a kezdeményezőnek!Igaz is mért fizessünk azért hogy öljenek????????Fizessünk azért hogy jó állatmenhelyek legyenek!!!
Menhelyet és Állat Rendőrséget Magyarországon !!!
Menhelyeket az ártatlan állatoknak !!!!!!!!!!
Állat Rendőrséget a barbár módon megkínzott ártatlan állatok védelméért és az elkövetők méltó büntetéséért!!!
N.R
Re: Re:
Még jó, hogy nem te vagy a facebook gazdája és névtelenül garázdálkodva írod a véleményed. Nem csodálom, hogy a neved, arcod nem vállalod fel mellé ! Foglalkozz azzal, amit Te magadénak érzel, mi pedig foglalkozunk az állatvédelemmel, mert sokan vagyunk, akik értük kiáltunk, akik mellettük emeljük fel a szavunkat, mert ők nem tudják megtenni. És én erre büszke vagyok, büszke vagyok Korner Zsuzsannára is. Ha te csak a cipője talpáig érnél fel, már boldog ember lehetnél. Addig is írogass kedvedre, szerintem senki, de senki sem fog komolyan venni egy anonim hőzöngőt ! XD
milyen ember vagy?
| This discussion has been closed. |