Régi Honfoglaló
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Zola
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Az új honfoglaló egy gyalázat -.-
Alpári játék, irány a morbid játék
Amúgy egy hányadék lett, ha tömören akarom kifejezni, aszem átmegyek a morbid játékokra játszani. Csá
Igénytelen lassú, kommentelni (én legalábbis) nem tudok. Aki legyőz, annak illik küldeni egy grt.-t.
..
Gyalázatos, hogy hogy lehet egy ilyen használhatatlan vacakká silányítani, egy mesteri közösségi játékot... elfelejtettem hogy tönkre vágták, és ma megnéztem.... azt a csalódott 'Ó'-t csak egy kisgyerek szájából hallhatod, amikor egyszer már nem jön a Mikulás :'( Egyperces néma csendet követően meg már én is szidtam a fejlesztést. KIKÉREM MAGAMNAK HOGY EZZEL A GYALÁZATOS BITANG ROSSZ BORZALOMMAL AKARJÁK KISZÚRNI AZ EMBER SZEMÉT!
szar új honfi
Hát,szégyellhetik magukat ezek a majmok,hogy erre a minősíthetetlen szarral cseélték be a legjobb játékot. Egy senkiháziak, pénzért még erre is képesek voltak, de megfizettek ezek a szemetek. Egy teljesen kihalt, inaktív, kezdőjátékot kaptak,akivel értelmes ember nem játszik. RRohadjatok meg, büdös tolvajok, élvezzétek a pénzt, és örüljetek,hogy így elcsesztétek az egyik legjobb játékot! Nincs olyan értelmes ember,aki játszana a honfoglalóval.
Kérjük vissza a régi honfoglalót!
Büdös anyád Honfoglaló!
Hol a régi honfoglaló?! Ez az új irritáló, túlkomplikált és undorító! Követel(jük) vissza a régi Honfoglalót!!! Ráadásul ez a játék is rátért a jól bevált "Fizess, vagy ne játssz!" elvre. Biztos nem csak én szeretném visszakapni a régi Honfoglalót.
Sokan szeretnénk újra átélni a régi honfoglaló játékélményét, most kizárólag rajtatok múlik hogy ez megvalósul-e. Egy hangulatos kvízjátékot tervezünk a régi honfoglaló mintájára.
Bővebb információt itt találtok:
https://www.facebook.com/pages/QuizKingdom/584689944992760
honfoglaló
Hmmm... Az új Honfoglaló tényleg elég rossz....
Habár én el tudok rajta igazodni, de eléggé sz*r, amikor a harc közepén lefagy a játék, és azért veszítek..
kérem vissza a régi honfoglalót létszi!!!
Nem lehetne a RÉGI HOFOGLALÓT vissza kérni mert ez a mostani SZAR nem jó!!! Létszi add visza a RÉGIT de ahogy te akarod maradhat ez is!!!
ha egy percre is vissza kaphatnám a 2013-mas honfoglalót csoda lenne
| This discussion has been closed. |
Re:
#44: vendék -
te is 1 nagy fos vagy