Peticiok.com

peticiok.com/felmondas

Állami népirtás! - A fidesz gyilkolja a magyarokat!

Vendég#1 Dec 04, 2014, 13:44
semmiféle petíciót nem írok többé alá, mert antiszemita ihletésű ez az írás! szégyelje magát!
Vendég#2 Dec 04, 2014, 14:25
Miért nem lehet ezt a népirtó csökevény FideSS bandát
erővel eltávolitani?56 ban nem volt ennyire birka a nép.
Vendég#3 Dec 04, 2014, 14:51
Nem értem, hogy az emberek ennyire közömbösek, össze kell fogni és elsöpörni ezt a gyilkos bandát.
Vendég#4 Dec 04, 2014, 15:09
És akkor most mi a teendő?
Vendég#5 Dec 04, 2014, 15:52
teljes mértékben eggyetértek
Vendég#6 Dec 04, 2014, 16:36
Sajnos minden népirtásról beszélhetünk. Legyen az egészségügy, legyen az a boltokban vásárolható élelmiszer, vagy a lakosságra kényszerített undorító, uzsorás devizahitel.
Vendég#7 Dec 04, 2014, 18:52
Sziasztok. Itt minden szó IGAZ ÉS NYOMORÉK!!! A dátummal van gondom, 2-szer is a 2012-es év van feltüntetve, pedig itt van a 2014-es év vége lassan. Üdv. Zs.
Vendég#8 Dec 04, 2014, 18:54

Re:

#1: -  

Tévedés! Nem anti szemita az irás.. sajnos ! Ez a magyar valóság! Vagy még ennél is rosszabb. Ma voltam az egyik Csongrád Megyei kórházban. Olyan büdös volt, olyan bacilusos és fertőzött volt minden, hogy hányingere volt az embernek a mosdóban. Szappan, stb. NINCS .. HÁT ENNYIT ERRŐL

Vendég#9 Dec 07, 2014, 07:43
Sajnos tőlem, elvették a rokkant nyugdíjamat, és tényleg beteg vagyok. Idegi problémák, megbetegítik, a testemet is, és a depresszió gödrébe sodorják a Népet, ezt nem engedhetjük tovább! Édesanyámat 1 hónap alatt tették el láb alól, a rossz kórházi kezelések, és állapotok miatt. Nem hagyhatjuk, hogy egy ilyen társadalom, ami most van ,hogy fennmaradjon! Fogjunk össze, mert végünk van, mint a botnak! Sok szeretettel Erika.
Vendég#10 Dec 20, 2014, 16:09

Re:

#1: -  

Szégyellje magát mindenki, aki az igazságot elhallgatja, és annak kimondását mindenféle kitalált, az igazság kimondását megakadályozni szándékozó műszóval illeti! Mi itt megvédjük magunkat, kiáltozhatsz mindenféle sületlenséget!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.