Petíció Dörner György színi igazgatói kinevezése mellett!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: MAZSIHISZ
Hát ez olyan Mazsihiszes "egyetlen" feltétel, ami mindjárt három.
Amúgy az a három mű, nem a mi történelmünk, nem a mi kultúránk. Vannak nekünk saját valós drámáink, amiknek illene már egy színház. Úgyhogy, azt a három rojtosra szponzorált valamit jobb híján játsszátok le magatoknak otthon.
Nekem is van egy feltételem: pl. hogy ezt a hármat, még véletlen se játszzák, csak miután már minden létezőt előadtak és nincs más.
Re: Re: MAZSIHISZ
további kívánságunk, egy aprócska műtét, aminek a társulat összes tagja köteles magát alávetni.
Re: Re: Nem támogatom,sőt TÖRLÖM az aláirásomat,.
#653: - Re: Nem támogatom,sőt TÖRLÖM az aláirásomat,.
Hallottad már azt a kifejezést, hogy IRÓNIA?
Re:
Ez a 657 számú hozzá(szóló vagyis inkább gágogó) egy közönséges avagy mezei biboldó a lúdtalapasok rendjéből a metélt farkúak családjából.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
legfőbb jellemzője. Úgy legyen!
Re:
#657: - Szégyellnék megszólalni ilyen helyesírási tudással /illetve tudatlansággal/. Fuj!
Egy magyar nemzeti kulturànak elkötelezett intèzmèny nagyon is beillesztkedik a kulturàlis èletbe. Balloldali, internationalista ès progressziv szinhàz is van elèg ès eddig is voltak ès lesznek jòl menö szinhàzak. A konkurencia a szinhàzon bellül mutassa meg hogy versenykèpes.
Haggyuk a szinhàzi làtogatòkra mit szeretnènek làtni ès ne haggyuk magunkat befolyàsolni.
Re:
Te egy degenerált barom vagy, semmi több. Írhatnék még jelzőket rólad, de ennyi figyelmet nem érdemelsz. Talán még csak annyit, hogy rohadj meg a tömeggyilkos tetves kommunista rokonaiddal együtt.
Mintha ébredezne a magyarság, de nem tudom hosszabb távon kitart-e? 2002-ben, mikor kihátrált a fiatalok mögül és visszaválasztotta a saját fejere az '56 vérbefojtóinak utódait, elvesztettem a reményt. Talán most valami lesz. Talán Dörner is a remény folyamatának része. Persze ez még nem jelenti azt, hogy jó igazgató lesz, csak miután bizonyított. De ha nem lenne lehetősége, honnan tudnánk meg? A többiek meg éppen eleget bizonyítottak.
| This discussion has been closed. |
MAZSIHISZ
Egyetlen feltételünk van:
az első bemutató az "Anna frank naplója"
a második a "Sorstalanság"
a harmadik "Hegedűs a háztetőn" legyen.
A továbbiakban jelezzük a folytatást
MAZSIHISZ