Peticiok.com

Petició a privát ivóvízkutak betiltása ellen

Apróhirdetések feladása

Vendég#1 Oct 28, 2013, 09:05
Részemről rendkívül erkölcstelen gondolatnak tartom!Ezen kívül semmi sem indokolja,ha csak az anyagi haszonszerzés nem!A környékünkön például annyira magas a talajvíz hogy néha szivattyúzni kell a kutakat hogy ne öntse el a pincéket,alagsorokat! Eddig még a padlássöprögető Rákosi és bűnbandája sem ment el! És akkor beszélünk a magyar örökségről.!!!
Vendég#2 Nov 05, 2013, 14:11
Gyerekek én Pest környékén laktam és bizony már (nem védem őket mert se nem jobblikas se nem ballikas nem vagyok ) itt jön a Magyarság a képbe,a legtöbb szomszédomhoz bizony nem jártak a szipósok(Szippantósok)mert a emésztőjük úgy volt megalkotva sportos paraszti ésszel,hogy el szivárgott a szennyvíz fertőzve ezzel a saját és a szomszédok kútjait, a megoldás a külső utcai vezetékes kutak jelentenék, ahol a kisnyugdíjas vehetne vizet nem beszélve a járókelőkről. Sajnos az összes kutat elzárták takarékoskodási okokra hivatkozva(Bár annyi forintom lenne ahány jómódú
hazánk fia is vételezne ott műanyag kannába.)A tanyákon meg nem hiszem,hogy saját magát fertőzné a normális ember .Öntözni meg jó a trágyával fertőzött víz is.Bocsánat de ezt el kellet mondanom.Elnézést és én is a kutak eltömése ellen lépek fel de be kellene vizsgáltatni ingyen a kutakat és szelektálni amelyik fertőzött azt betömni ,Nem?

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.