Petició a "deviza" és lakáshitelesekért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Egy 2008-as kiszivárgott hangfelvételen elhangzott, hogy a Lázár János átváltotta a bankbetéteit chf-re, és mindenki ezt tette akinek van egy kis esze.
Köszönjük szépen, hogy nekünk is szóltak idejében, Ők ezek szerint nagyon jól tudták, hogy jön a válság, mert még előtte léptek. Továbbá köszönjük, hogy több mint egy év alatt semmilyen megoldást nem találtak a devizahitelesek problémájára. Ma 260 forint felett volt a CHF, tavaly májusban 180 forint volt. Talán akkor kellett volna lépni.
Re:
Erről az a véleményem, hogy a bank aki svájci frank alapon "vett fel" hitelt, hogy folyósítsa az adósnak az már réges régen kiváltotta a svájci frank fedezetet és most vigyorogva követeli a zsíros hasznot az adóson, miközben Ő már nem svájci frank alapon törleszt.
Re:
Igen ez a probléma.
Én a fedezet fogalmát és mértékét feszegetném szívesen.
Adott esetben vigye a házamat, de azután tabula rasa és semmi más követelése ne lehessen.
Így esély lenne a megmenekülésre...
Ahol a pénz,ott a hatalom???
Ez becstelenség !
Még hány bőrt nyúznak le rólunk?
Nem tudok többet dolgozni!
Élethosszig tartó munkaviszony ???
264 Ft felett a frank, gratulálok az impotens magyar kormánynak a semmittevéshez. A Magyar Nemzeti Bank meddig akar kivárni a jegybanki alapkamat változtatásával? Ha a frank és az euró is eléri a 300 Ft-ot? Azt hiszem nagyon mozgalmas Ősz elé néz ismét Magyarország,, persze ha Orbán kiskirály "engedélyezi" a tüntetéseket.
Mi eddig mindig folyamatosan és pontosan fizettünk mindent, de januártól nem fogok azért dolgozni látástól vakulásig , hogy a bank lenyúljon teljesen mindent Tőlem. A rögzített árfolyam pedig ugyanolyan hibás termék, mint a korábbi svájci hitel volt. Sok embert meglehet "időnyeréssel" téveszteni,de aki ebbe belemegy már most lemondhat a lakásáról. A legfontosabb dolog ennek a tutyimutyi bandának az volt, hogy kivegye az emberek pénzét a magánnyugdíjakból, most meg azt hazudják hogy a magánnyugdíjpénztárak került a GDP-k még mélyebbre. Csak nem értem miért hülyítik az embereket ezzel és ki hiszi el ezeket a dolgokat. Az új alkotmány is eget verő probléma volt,mondhatni létszükséglet. "A nemzeti konzultáció" csak levelezési költségére elvert több milliárd forintját a "drága kormányunk" befektette volna valami épkézláb ötletbe ami esetleg minket segítene, akkor már előbbre tarthatnánk...
Egy év alatt közel 100 forintot emelkedett a svájci frank, szégyen. Szégyen , hogy nem is akarnak nekünk segíteni...
Tehát:Mindenki aki elolvassa figyelmesen a hitelszerződését,és utána átnézi a bankszámla kivonatát,melyben részletezve van a hitel törlesztőrészletének minden eleme.Mármint ,hogy melyik tételt mire vonták le.És ekkor rájön az ember,hogy a hitelszerződésében nincsenek is ilyen tételek.Az egész egy óriási csalás!!
Fogjunk össze MAGYAROK!Ne hagyjuk magunkat,a hazánkat!Nekem már enni sem lesz mit,fizetésem 150%-t kell fizetnem hamarosan/most 1 évi könnyítésen vagyok/.3 hónap alatt 5 milliót nőtt a hitelem.
Kilátástalan a helyzet, a jövő!
Ha összefogás van,értesítsetek!Mindenféle törvényes eszközhöz,módszerhez [email protected]
Re: Hitel károsultak
#5: Jogsegélyszolgálat - Hitel károsultak
Tisztelt Csapat!
Ha lesz pénzem elmenni,csatlakozom bármilyen jelenléthez.Kérem,értesítsenek erről!
Köszönettel:Ildikó
Lázár megmondta,mennyit ér az ember...ő emberré tette magát.hmm
Én már probálkozom felvenni a kapcsolatot velük denem sikerült. eddig AMit írtak , hol lehet letölteni az nem tudom megnyitni stb. ilyen problémáim vannak. Van ahova most aug 31 ig kell jelentkezni akkor foglalkozik velük a jogi csoport Remélem valamit csak tudunk elérni, ha többhelyen és sokan összefogunk
Re:
az egyik napilap pár napja közölte, a csúcs kb 60 mFt - kiváncsi lennék, hogy VIP vagy mezei CHF hitel?
Re: szerdán 15 órakor
#218: ...a petíció elindítója - szerdán 15 órakor
HOLNAP, AUGUSZTUS 10.-ÉN
15 ÓRAKOR
A PARLAMENT ÉSZAKI RÉSZÉNÉL
ADJUK ÁT A PETÍCIÓT
| This discussion has been closed. |
Ezt nevezem én hazaárulásnak !!!!!!!!!!!!!